Kdy u Vás byl exekutor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.3.11 14:29

dolby
jsem si jistá že to není jediné, tak se tím netrap :wink:

• Citovat
  • Upravit
10052
21.3.11 14:30

anonymní, prostě je to vtipně napsané, diskuze by se dala založit úplně jinak a nikdo by nesmál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
21.3.11 14:30

Anomymní by se měla líp informovat, exekutor může do bytu - domu vstoupit i bez přítomnosti majitele a to za účasti policie. To že se mu bude vyhýbat nic nevyřeší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 14:31

zuzko tak to je snad njedno jak jsem to založila ne ?? pointa je pořád stejná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.11 14:33

Vladko :lol: :lol: já sem nepsala ze se nekomu vyhýbám,protže tu čest už jsem měla..
JEN MĚ ZAJÍMALY ZKUŠENOSTI OSTATNÍCH, KDY BYLI U NICH.
ale dobrý, jsi těhotná, to tě omlouvá , že nechápeš hned na poprvé. :wink:

• Citovat
  • Upravit
2282
21.3.11 14:35

Já teda s tím zkušenosti nemám a ani nikdo z mích známích.Nikomu to nepřeju,ale po pravdě řečeno,může se to klidně stát každému.Stačí úplná blbost.U nás už to jednou tímto směrem směřovalo,ale podle mého by měli dát vědět,ne.Třeba že 15.8.2011 dopoledne proběhne exekuce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 14:36

dolby
néé, tím se opravdu nikdo nezatěžuje .. a uplně nejlepší je,když ti předtím ani nedojde nic od soudu, protože to pošlou na jinou adresu,takže netušíš vůbec že se něco děje.. ale kam mají přijít , to ví spolehlivě.

• Citovat
  • Upravit
179
21.3.11 14:39
Anonymní píše:
Vladko :lol: :lol: já sem nepsala ze se nekomu vyhýbám,protže tu čest už jsem měla..
JEN MĚ ZAJÍMALY ZKUŠENOSTI OSTATNÍCH, KDY BYLI U NICH.
ale dobrý, jsi těhotná, to tě omlouvá , že nechápeš hned na poprvé. :wink:

Je hezké, že mě chápeš, jsem sice těhotná - nikde jsem fakt nenašla, že by těhotenství způsobovalo demenci, ale aspoň nezakládám podobné nesmyslné témata. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 14:40

Vladko
demenci né, nerekla jsem ze jsi dementní, vidíš.. už zase vkládáš mi do úst do co jsem neřekla..
jojo je to normální, a počkej až budeš kojit :lol: :lol:
to nemyslím zle, známe to všechny co už doma děti máme.

• Citovat
  • Upravit
11689
21.3.11 14:41

Mě spíš příjde, že jsi se sem přišla hádat. Proč se hned do každého navážíš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.3.11 14:42

Ono v tom našem státě se nikdo nezatěžuje ničím.
Já postup exekutorů nechápu.
Oni ti vlítnou do baráku a chovaji se jako nevim co.
Exekuce může potkat každého,stačí třeba jedna klička v podepsaný smlouvě,pak na tebe někdo vybafne,že máš splatit pučený peníze,a když nemáš,tak tím pádem jsi největší špína a odpad a pošlou na tebe exekutora,kterej se při postupu nechová líp.Vleze ti,jak už to tady někdo zmiňoval do baráku bez tvého vědomí a upozornění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 14:42

já se nehádám 8-o 8-o jen reaguju. a vysvětluju to co jiní nepochopily tak jak to bylo myšleno, co je na tom špatného?? 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
12978
21.3.11 14:44
Anonymní píše:
já se nehádám 8-o 8-o jen reaguju. a vysvětluju to co jiní nepochopily tak jak to bylo myšleno, co je na tom špatného?? 8-o 8-o

špatného je na tom to, že jsi dikuzi založila tak, že jí právě nikdo nepochopil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.3.11 14:44
Laskecka píše:
Mě spíš příjde, že jsi se sem přišla hádat. Proč se hned do každého navážíš? :roll:

Nechci se zakladatelky zastávat,ale po pravdě řečeno,se začal každej navážet do ní.Tak ona se teď jen brání.Nic vezlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
21.3.11 14:45
Dolby píše:
Já teda s tím zkušenosti nemám a ani nikdo z mích známích.Nikomu to nepřeju,ale po pravdě řečeno,může se to klidně stát každému.Stačí úplná blbost.U nás už to jednou tímto směrem směřovalo,ale podle mého by měli dát vědět,ne.Třeba že 15.8.2011 dopoledne proběhne exekuce.

No to by byla účelná exekuce, kdyby ti dali vědět :mrgreen: To by exekuce jaksi ztratila smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný