Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,tak u nas take nebyl a nsad ani nebude
,jinak tata nedavno sel domu a sel okolo domu kde bydli romove a zrovna tam sli exekutori,vi to urcite,jelikoz jeho partak je poznal u nej pry byli,no a mohlo byt kolem 6vecer myslim ![]()
Můj táta dělá soudního exekutora ![]()
Chodí většinou dopoledne a odpol..dělá cca do 16h.Určitě předem nedávají vědět,lidi jsou svině a majetek pak odváží jinam.Tihle soudní exekutoři povětšinou jednají slušně,nechávají dětské pokoje být a zabavují ostatní věci…
Něco jiného je soukromý exekutor,to je jiná káva
Tomu je jedno co a kde vezme ![]()
Jinak smysl této diskuze taky postrádám ![]()
Naštěstí jsem v tvé situaci nikdy nebyla ![]()
Manžel měl jednou v bance půjčku,pak mu volali,že je změna nějakých podmínek a že jelikož on nemá obrat na účtě,tak že mu to stoply a že musí tu dlužnou částku doplatit.Tolik peněz nejednou fakt neměl.Tak mu to rozdělili na rok a každý měsíc měl předepsanou splátku.Pokud by se s jednou splátkou zpozdil o den,tak ten zbytek chtěli doplatit do 10 dnů a nebo,že se to bude řešit soudně.Což je jasná exekuce.
Takže vy si vezmete půjčku plácnu 200 000,–,s tím že každý měsíc budete splácet 3.000,–.Pak oni přídou,že vedení změnilo podmínky a jelikož nemáte obrat na účtě tak těch třeba zbylech 150 000,– máte okamžitě zaplatit.
Ale tak pokud někde dlužim a nevim o tom,tak by mě snad měli o tom informovat,abych to mohla zaplatit,ne?
Pošlu dopis:milá paní dlužíte tam a tam tolik a tolik za to a to.Bude je to stát 10,– za známku a může se to obejít bez nějakých tahanic,ne?
Já nevim,kde bych měla jako běhat a zjišťovat,jestli náhodou někde nedlužim.
Dolby píše:
Ale tak pokud někde dlužim a nevim o tom,tak by mě snad měli o tom informovat,abych to mohla zaplatit,ne?
Pošlu dopis:milá paní dlužíte tam a tam tolik a tolik za to a to.Bude je to stát 10,– za známku a může se to obejít bez nějakých tahanic,ne?
Já nevim,kde bych měla jako běhat a zjišťovat,jestli náhodou někde nedlužim.
Anonymní píše:Dolby píše:
Já nevim,kde bych měla jako běhat a zjišťovat,jestli náhodou někde nedlužim.![]()
![]()
![]()
kdepak
A můžeš teda napsat o jaký dluh šlo, žes o něm nevěděla??
Dolby píše:
A kde se to dá zjistit?
Vždycky o něm musíš vědět, např. dostaneš blokovou pokutu a nezaplatíš jí, pak ti po 5 letech příjde exekutor a ty se divíš. Ale není možné nevědět, že dluh vznikl, už z povahy věci.
že něco dlužíš vědět musíš, tzn, nezaplatíš třeba pobyt ve špitále, pokutu, cokoliv…
to netvrdím že se o tom dá nevědět, to ne.
jen řikám že nikdo není povinej tě informovat o tom kolik dlužíš, kde a že příjde exe. že dlužíš vedet musíš, ale kolik to je po několika letech se zjistit nedá dřív než příjdou a ukážou ti exe příkaz k zaplacení.
Anonymní píše: že něco dlužíš vědět musíš, tzn, nezaplatíš třeba pobyt ve špitále, pokutu, cokoliv…
jen řikám že nikdo není povinej tě informovat o tom kolik dlužíš, kde a že příjde exe. že dlužíš vedet musíš, ale kolik to je po několika letech se zjistit nedá dřív než příjdou a ukážou ti exe příkaz k zaplacení.
No vida, tak co se čílíš, evidentně si věděla, že něco dlužíš a že sis nepohlídala kolik a kde je tvůj problém, za to exekutor nemůže.
Kdyby poslali oznámení že jim prostě někde za něco dlužíš,tak by to usnadnilo všem život.Tobě jako dlužníkovi a lidem,který se tim musí zabývat.
Jenže to by bylo moc lehké,to jsou lepší obštrukce,které stojí hromadu peněz.
U dluhu za pobyt v nemocnici předchízí exekuci řízení před soudem, jestli se nepletu.
mag píše:Anonymní píše: že něco dlužíš vědět musíš, tzn, nezaplatíš třeba pobyt ve špitále, pokutu, cokoliv…No vida, tak co se čílíš, evidentně si věděla, že něco dlužíš a že sis nepohlídala kolik a kde je tvůj problém, za to exekutor nemůže.
A co když ten dluh vznikne a ty o tom opravdu nevíš?To se může taky stát,ne?
Dolby píše:
Kdyby poslali oznámení že jim prostě někde za něco dlužíš,tak by to usnadnilo všem život.Tobě jako dlužníkovi a lidem,který se tim musí zabývat.
Jenže to by bylo moc lehké,to jsou lepší obštrukce,které stojí hromadu peněz.
Ona to většina institucí píše, ale lidi si z toho prd dělají.