Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dolby píše:mag píše:A co když ten dluh vznikne a ty o tom opravdu nevíš?To se může taky stát,ne?Anonymní píše: že něco dlužíš vědět musíš, tzn, nezaplatíš třeba pobyt ve špitále, pokutu, cokoliv…No vida, tak co se čílíš, evidentně si věděla, že něco dlužíš a že sis nepohlídala kolik a kde je tvůj problém, za to exekutor nemůže.
to netvrdím že se o tom dá nevědět, to ne.
jen řikám že nikdo není povinej tě informovat o tom kolik dlužíš, kde a že příjde exe. že dlužíš vedet musíš, ale kolik to je po několika letech se zjistit nedá dřív než příjdou a ukážou ti exe příkaz k zaplacení.
Příklad?? Jak ti vznikne dluh o kterým nevíš?
Anonymní píše:
mag
me udivuje jak veci nechápeš..copak já jsem napsala že za to nemůžu???a ze na tom nemám podíl?
Jo, to je pravda, nic takového si nenapsala, ale nějak se to stočilo k tomu, že exekutoři jsou hovada a dlužníci chudáci a ono je to většinou trochu jinak
Tak sry, už končím.
mag píše:Dolby píše:Příklad?? Jak ti vznikne dluh o kterým nevíš?mag píše:A co když ten dluh vznikne a ty o tom opravdu nevíš?To se může taky stát,ne?Anonymní píše: že něco dlužíš vědět musíš, tzn, nezaplatíš třeba pobyt ve špitále, pokutu, cokoliv…No vida, tak co se čílíš, evidentně si věděla, že něco dlužíš a že sis nepohlídala kolik a kde je tvůj problém, za to exekutor nemůže.
jen řikám že nikdo není povinej tě informovat o tom kolik dlužíš, kde a že příjde exe. že dlužíš vedet musíš, ale kolik to je po několika letech se zjistit nedá dřív než příjdou a ukážou ti exe příkaz k zaplacení.
Já nevim.To byla jen otázka.Třeba budeš platit nějakou zálohu,třeba na pojištění,oni ti pak tu zálohu zvýší,tebe nikdo nebude informovat,budeš platit tu částku,kterou si platila doposud a hned je tam dluh.
treba nezaplatis parkovné a lístek blbe zastrcenej za steracem ti odletí, ty si reknes fajn stihla sem to, a vono prd.
třeba.
náhoda je blbec, vééélkej.
Dolby píše:mag píše:Já nevim.To byla jen otázka.Třeba budeš platit nějakou zálohu,třeba na pojištění,oni ti pak tu zálohu zvýší,tebe nikdo nebude informovat,budeš platit tu částku,kterou si platila doposud a hned je tam dluh.Dolby píše:Příklad?? Jak ti vznikne dluh o kterým nevíš?mag píše:A co když ten dluh vznikne a ty o tom opravdu nevíš?To se může taky stát,ne?Anonymní píše: že něco dlužíš vědět musíš, tzn, nezaplatíš třeba pobyt ve špitále, pokutu, cokoliv…No vida, tak co se čílíš, evidentně si věděla, že něco dlužíš a že sis nepohlídala kolik a kde je tvůj problém, za to exekutor nemůže.
Musí tě informovat, to by soud neuznal.
Anonymní píše:
treba nezaplatis parkovné a lístek blbe zastrcenej za steracem ti odletí, ty si reknes fajn stihla sem to, a vono prd.
třeba.
No u nás se takhle pokuty nedávají, tady bych se bránila, nemají tu pokutu doručenou.
Anonymní píše:
třeba.
To je taky dobrej příklad.Nebo ti ho nějakej dobrák schválně sebere.
mag píše:Anonymní píše:No u nás se takhle pokuty nedávají, tady bych se bránila, nemají tu pokutu doručenou.
třeba.
tak to u Vás máte velice shovívavé policisty.
Anonymní píše:mag píše:tak to u Vás máte velice shovívavé policisty.Anonymní píše:No u nás se takhle pokuty nedávají, tady bych se bránila, nemají tu pokutu doručenou.
třeba.
Bych se bránila správní cestou, takhle se opravdu nedá prokázat doručení.¨
Něco jiného je bloková pokuta, kterou převezmeš, ale lístek za stěračem pro mě žádná pokuta není.
hm, a co bys teda dělala, kdyby k tobe prisel exekutor, mel v podpáždí všechnu tvojí nedoručenou poštu, ze které by ses dozvěděla co se děje, nedal ti jí, a chtěl po tobě prachy.
mag píše:Anonymní píše:No u nás se takhle pokuty nedávají, tady bych se bránila, nemají tu pokutu doručenou.
třeba.
Tak u nás ano.Vyfotí auto z pohledu na palubní desku,aby bylo vidět,že tam nikde nemáš parkovací lístek,pak ti dají oznámení za stěrač.Pak už musíš dojít na policajty jim to vysvětlit.Pokud ti ho výtr odfoukne nebo někdo sebere,tak o tom nevíš.
A kde se vzala ta nedoručená pošta?? To už je zase něco jiného, pokud jsi měla lísteček za stěračem a na základě toho se vedlo správní řízení při kterém sis nepřebírala poštu, tak je vše v pořádku, tvoje chyba, že nepřebíráš poštu.
Dolby píše:mag píše:Tak u nás ano.Vyfotí auto z pohledu na palubní desku,aby bylo vidět,že tam nikde nemáš parkovací lístek,pak ti dají oznámení za stěrač.Pak už musíš dojít na policajty jim to vysvětlit.Pokud ti ho výtr odfoukne nebo někdo sebere,tak o tom nevíš.Anonymní píše:No u nás se takhle pokuty nedávají, tady bych se bránila, nemají tu pokutu doručenou.
třeba.
Tak s tebou musí zahájit správní řízení, ne na teba pohnat exekutora. Přestupkový zákon je v tom jasný.
mag
mel u sebe vsechny ty obálky se zelenym pruhem, ktere patrily me a sli na jinou adresu.. ale mel je u sebe. Viděla jsem je. Ale nechtěl mi je dát.
mag
me udivuje jak veci nechápeš..copak já jsem napsala že za to nemůžu???a ze na tom nemám podíl?