Kdy u Vás byl exekutor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12862
21.3.11 15:32
Anonymní píše:
mag
mel u sebe vsechny ty obálky se zelenym pruhem, ktere patrily me a sli na jinou adresu.. ale mel je u sebe. Viděla jsem je. Ale nechtěl mi je dát.

NA jakou adresu, trvalého pobytu?? A proč tě nikdo neinformoval, že ti tam chodí pošta se zeleným pruhem??
Můžeš u soudu nahlídnout do spisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 15:34

nevím, prijde mi to divne protoze kdyz tam neco prijde vím o tom .. o tomto nic.. a taky mi neni jasne jaktoze je mel u sebe on, kdyz mam trvaly asi 500km odsud.

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
21.3.11 15:38

To už odhadnout neumím, ale písemnost se má za doručenou, pokud jsi byla řádně poučeno o jejím uložení na poště, to se děje tak, že se odtrhne zadní část a vloží se do schránky, po uplynutí lhůty k vyzvednutí se písemnost buď vrátí odesílateli, nebo se vloží do schránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.3.11 15:40
mag píše:
Anonymní píše:
mag
mel u sebe vsechny ty obálky se zelenym pruhem, ktere patrily me a sli na jinou adresu.. ale mel je u sebe. Viděla jsem je. Ale nechtěl mi je dát.
NA jakou adresu, trvalého pobytu?? A proč tě nikdo neinformoval, že ti tam chodí pošta se zeleným pruhem??
Můžeš u soudu nahlídnout do spisu.

Hale pošta ty adresy moc neřeší.Já bydlim v Květuši a kolikrát mi příde dopis na adresu Květušín.Směrovačka i město je v pořádku,ale Květušín tady nikde neni,ale klidně to sem hodí.I jméno souhlasí,ale prostě místo Květuš je tam Květušín a oni to sem daj.
Podle mě,pokud nesouhlasí adresa,tak by to měli vrátit,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 15:40

nebyla sem řádně poučena o ničem.

• Citovat
  • Upravit
2282
21.3.11 15:42
Anonymní píše:
nevím, prijde mi to divne protoze kdyz tam neco prijde vím o tom .. o tomto nic.. a taky mi neni jasne jaktoze je mel u sebe on, kdyz mam trvaly asi 500km odsud.

A kdo ti tu poštu přijímá?Neni to nějaký dobrák,kterej ti to scválně zatajil,aby ti zadělal na problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
21.3.11 15:42

Jak to víš, když to bylo v té schránce 500 km daleko??

No zašla bych se podívat do spisu, tam ty obálky musí být (nevím, jestli celý spis může mít exekutor, pokud ano, musí tě nechat do něj nahlédnout) a podívala bych se, jakým způsobem mi vlastně bylo doručováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 15:43

protoze to slo na trvaly pobyt a asi vím jak daleko odsud to jé ne ? …

dolby
to bych neřekla.

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
21.3.11 15:43
Dolby píše:
mag píše:
Anonymní píše:
mag
Můžeš u soudu nahlídnout do spisu.
Hale pošta ty adresy moc neřeší.Já bydlim v Květuši a kolikrát mi příde dopis na adresu Květušín.Směrovačka i město je v pořádku,ale Květušín tady nikde neni,ale klidně to sem hodí.I jméno souhlasí,ale prostě místo Květuš je tam Květušín a oni to sem daj.
Podle mě,pokud nesouhlasí adresa,tak by to měli vrátit,ne?

A proč, pokud jde evidentně o překlep a vše ostatní sedí, to já bych za mlada nedostala většinu pošty, vzhledem ke složitosti příjmení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
21.3.11 15:44
Anonymní píše:
protoze to slo na trvaly pobyt a asi vím jak daleko odsud to jé ne ? …dolby
to bych neřekla.

Myslím, jak víš, že v té schránce to poučení nebylo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 15:47

to sem nemyslela. sme si nerozuměli… myslela sem to tak, ze se ke me nic nedostalo..
jdu s detma ven, je tam krásně.

mag písnu ti pak sz .

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
21.3.11 15:48
Anonymní píše:
to sem nemyslela. sme si nerozuměli… myslela sem to tak, ze se ke me nic nedostalo..
jdu s detma ven, je tam krásně.mag písnu ti pak sz .

Teď jsem ti tu SZ chtěla nabídnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.3.11 15:48
Anonymní píše:
protoze to slo na trvaly pobyt a asi vím jak daleko odsud to jé ne ? …dolby
to bych neřekla.

Já to nemyslela nijak zle,jen mě to tak napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
21.3.11 20:41

Nečetla jsem celou diskusi. Ze skušenosti mé (bohužel) i mých přátel vím, že jdou prvně po platu. Pak až zabavovat majtek. Já jsem na to naštěstí přišla těsně před uplynuním doby na poště, takže žádná exekuce z účtu se nekonala.
Exekutor na tebe nemusí čekat a může se přijít s policií kdykoliv se mu zamane. Dokonce ani nemá povinnost znovu zabezpečit byt (bylo to v tv).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ExekutorŠPK
24.10.11 22:06

Blbost

Vámi uvedená věc se nemohla stát. Těch pojistných mechanismů je až až…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný