Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To jako že jsi víc než ostatních u kterých byl ?? když nemáš nic k tématu, tak aspon nesrážej ty co mají.
Tak u nás taky nikdy a doufejme že nikdy v životě se neukáže
Ale co vím od slyšení, tak chodí vesměs v době, kdy se předpokládá, že se lidé vrátěj z práce a ještě lépe o víkendu( mé znamé vlítl v sobotu dopoledne)
Anonymní píše:
To jako že jsi víc než ostatních u kterých byl ?? když nemáš nic k tématu, tak aspon nesrážej ty co mají.
Aspon kdybys ses tim nechlubila anonymne. Jsem lepsi jak ostatni kdyz u nas nebyl o necem to svedci.
![]()
Já se tím nechlubím.. asi proto jsem anonymní že ..
jen mš zajímala zkušenosti ostatních, vím že je jich tady dost. ![]()
Anonymní píše:
No ale jáké je to téma??
Jaký v tom může být pro dlužníky rozdíl, zda příjde ráno nebo odpoledne??
Ráno má lepší náladu, nebo co??
![]()
Co je vlastně smyslem této diskuze??
Lizbeth píše:Anonymní píše:No ale jáké je to téma??
Jaký v tom může být pro dlužníky rozdíl, zda příjde ráno nebo odpoledne??
Ráno má lepší náladu, nebo co??![]()
Co je vlastně smyslem této diskuze??
No tak nejak.
vůbec nechápu smysl této diskuze a hlavně zakladatelka založila diskuzi takovým stylem, že se člověk prostě musí smát
smyslem diskuze je asi to, že mě zajímá kdy přišli k ostatním, a co jako ???
zakládají se tady debilnější diskuze, typu sem těhotná ?? dvacetkrát denně.. tak o co jde.
No tak holky klííííííd.....anonymní chtěla vědět jen dobu, kdy má pravděpodobně počítat, být či nebýt doma…tak to se může stát každé z nás, nikoho neodsuzuji…nikdy nevím, do jaké bryndy spadneme my všichni…ale jak už jsem napsala, aspoň co vím z doslechu, tak chodí v době, kdy je největší pravděpodobnost, že zastihnou někoho doma. ![]()
proste o nic.A ja ti odpovedela.ze nikdy.
Lepsi 20 tehotna nez takovahle stupidita.
zuzko
no tak jo, tak když je to tedy k smíchu, tak se hluboce omlouvám, může admin smazat.
![]()
Ráno? odpoledne? večer ?
u nás tedy dopoledne… večer prý ani nechodí, ještě to tak