Kdy doma vaříte oběd?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MiTaMa
24.4.15 19:59

@Lizzi Tak to máme stejně, vařim ráno a jak malej usne, tak mám veget. Vařim na dva dny.

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
24.4.15 20:02
@MiTaMa píše:
@Lizzi Tak to máme stejně, vařim ráno a jak malej usne, tak mám veget. Vařim na dva dny.

taky tak :-) kazdej den jina priloha, ale maso nebo omacku mame na vic dni :-) a varit co nejdriv rano :-)

• Citovat
  • Upravit
MiTaMa
24.4.15 20:16

@Lizzi Mluviš mi s duše. Taky to tak mám doma, ze uvařim hodně omáčky, nebo upeču kuře, jeden den s dr. kaší a druhy den je ryze atd.Nebo když vařím guláš, tak ho uvařim víc a dám trochu do misky na mražàk a pak když je třeba doktor tak ho výtahnu a je navařeno.

• Citovat
  • Upravit
72725
24.4.15 20:18
@00000000 píše:
Kdy vaříte oběd? Vaříte raději když děti spí a sama,
aby se vám tam nikdo nemotal, nebo vám to nevadí když s váma v kuchyni jsou děti, třeba i manžel a tak?
Já třeba nejraději vařím, když jsem v kuchyni sama, né že bych jinak neuměla uvařit. Třeba když jsem dceru měla maličkou, vařila jsem raději, když třeba spinkala. Když byla větší a mohla občas i „pomáhat“ :D tak jsem vařila i sní.
Ale na svojí otázku bych asi opravdu odpověděla, že zásadně na vaření mám ráda klid
(I když to někdy prostě nejde) :)
Jak to děláte vy se špuntama doma?

mrně v šátku nebo v postýlce ;) záleží, co je zrovna třeba udělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
24.4.15 20:29

Já taky vařím ráno nebo dopoledne většinou na dva dny..
Večer když malá spí, já se prostě nedokopu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
24.4.15 21:57

Varim normalne dopoledne :mrgreen: bud starsi kouka na Decko a mladsi na me nebo (momentalne nej zabava) starsi vali mladsim sudy (ne, neni tam „s“ mladsim :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný