Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U prvního někdy kolem 6mesice. Jako myslet si ze bude něco vidět na konci 2.mesice je fakt úsměvné
@Anonymní píše:
Máte pravdu, omlouvám se za hloupý dotaz. Kamarádky měli něco málo vidět už třeba v 7tt, tak mě jen napadlo, jestli to tak měli všichni, nebo ne
Tak to byly jenom nafoukly, ja kolem toho 7tt jsem mela taky vypoukly bricho, ale vse to mely na svedomi nahromadeny plyny a ne miniaturni plod ![]()
Při prvním tak v 7.mesici. Při druhém cca 20 tt, při třetím jsem 12 tt vypadala, že budu každým dnem rodit
je to indivindy. Mé kámošce nevěřili tehotenstvi ani sanitaci, co si zavolala, porodila 2 h po příjezdu do porodnice, byla jak zizala. Malý měl 3.5 kg, pánové se jí pak s kytkou došli omluvit ![]()
U prvního asi hlavně záleží na tom, jak pevné máš břišní svaly. Jestli máš štíhlou, vysportovanou postavu, břicho se ukáže asi až v druhé půlce těhotenství.
Já jsem břišáky nikdy vysportované neměla, takže jsem břicho musela schovávat už od pozitivního testu. Břišní špek + extrémní nadýmání udělalo svoje. Těhotenské břicho jako takové mi vylezlo někdy v 16tt, ale pořád jsem vypadala spíš jen tlustě.
U mě jde vidět teď u druhého těhotenství jsem 25tt. Manžel říká, že vyrostlo během posledního týdne.
Já byla vždycky trošku oplacana.🤣 Tak nevím jak u tebe když jsi drobna. A začalo to být vidět někdy na konci 5 měsíce.
Jsou i štamgasti, které potkám a ani neví že jsem byla těhotná. Asi kvalitní materiál
![]()
V prvním těhotenství tak v šestým měsíci, v druhým vylezlo teď ve 20tt. A furt je to takový, že když chci tak ho schovám.
A co ty, které maji postavu Glorie z Madadaskaru popřípadě podobneho zviratka? 🤔
Já jsem taky drobnější a hubená. Za týden začínám 6. měsíc a až teď poslední asi 3, 4 dny mi trošku povyrostlo - je to vidět z boku a taky už nedopnu kalhoty
Ale když mam mikinu/volnější triko, tak to není vůbec poznat. Čekám první.
@Anonymní píše:
A co ty, které maji postavu Glorie z Madadaskaru popřípadě podobneho zviratka? 🤔
Teď u druhého to jde vidět, jsem 25 tt a u prvního kolem 28tt. Ale kolikrát vypadám jako bych se více najedla
U mě u prvního tak 6. měsíc. Do té doby jako proutek, ale pak se to dohnalo
teď u druhého, ještě ani třetí měsíc a vypadám jak před porodem ![]()
Já jsem v 6. měsíci a pořád nevypadám těhotná. Bříško mi samozřejmě trošku vypouklo, že já ten rozdíl vidím. Ale nevypadám na první pohled, že už mám v sobě cca 600g mimino
Každý měsíc si říkám, že je to zatím pohoda a že snad nezačne moc zběsile růst, ale jednou to určitě přijde. Ráda bych ale měla co nejmenší, nechci být vorvaň
nevím, proč všechny ženské chtějí ta velká břicha, mě to takhle vyhovuje.
Já jsem v 9 tydnu a bříško docela mám. Ale není to těhotenské bříško. Jsem od začátku těhotenství strašně nafouklá, jak břicho tak podbřišek. No nicméně se to dost blbě skrývá, jsou mi i hodně těsné kalhoty. Ale opravdické tehotenske bříško to není ![]()
Zrovna mi mamka včera říkala, že taky byla děsně takhle nafouklá až do 6. Měsíce a pak ji vyhouplo „ze dne na den“ obří břicho ![]()
Tak 22tt-24tt jsem vypadala ještě stále jen více najedená, o bříšku by se nedalo mluvit. O viditelném pupíku bych mluvila u sebe tak od 26tt.
@Anonymní píše:
Tak taková jsem já a už od 3.mesice vypadám jak před porodem 🙈