Kdy začne růst bříško?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19981
14.4.21 16:27

U prvního někdy kolem 6mesice. Jako myslet si ze bude něco vidět na konci 2.mesice je fakt úsměvné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
14.4.21 16:37
@Anonymní píše:
Máte pravdu, omlouvám se za hloupý dotaz. Kamarádky měli něco málo vidět už třeba v 7tt, tak mě jen napadlo, jestli to tak měli všichni, nebo ne :lol:

Tak to byly jenom nafoukly, ja kolem toho 7tt jsem mela taky vypoukly bricho, ale vse to mely na svedomi nahromadeny plyny a ne miniaturni plod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.21 16:40

Při prvním tak v 7.mesici. Při druhém cca 20 tt, při třetím jsem 12 tt vypadala, že budu každým dnem rodit :mrgreen: je to indivindy. Mé kámošce nevěřili tehotenstvi ani sanitaci, co si zavolala, porodila 2 h po příjezdu do porodnice, byla jak zizala. Malý měl 3.5 kg, pánové se jí pak s kytkou došli omluvit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
14.4.21 17:12

U prvního asi hlavně záleží na tom, jak pevné máš břišní svaly. Jestli máš štíhlou, vysportovanou postavu, břicho se ukáže asi až v druhé půlce těhotenství.

Já jsem břišáky nikdy vysportované neměla, takže jsem břicho musela schovávat už od pozitivního testu. Břišní špek + extrémní nadýmání udělalo svoje. Těhotenské břicho jako takové mi vylezlo někdy v 16tt, ale pořád jsem vypadala spíš jen tlustě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
14.4.21 17:25

U mě jde vidět teď u druhého těhotenství jsem 25tt. Manžel říká, že vyrostlo během posledního týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
14.4.21 18:01

Já byla vždycky trošku oplacana.🤣 Tak nevím jak u tebe když jsi drobna. A začalo to být vidět někdy na konci 5 měsíce.
Jsou i štamgasti, které potkám a ani neví že jsem byla těhotná. Asi kvalitní materiál :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
14.4.21 18:10

V prvním těhotenství tak v šestým měsíci, v druhým vylezlo teď ve 20tt. A furt je to takový, že když chci tak ho schovám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.21 18:14

A co ty, které maji postavu Glorie z Madadaskaru popřípadě podobneho zviratka? 🤔

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.21 18:32

Já jsem taky drobnější a hubená. Za týden začínám 6. měsíc a až teď poslední asi 3, 4 dny mi trošku povyrostlo - je to vidět z boku a taky už nedopnu kalhoty :-D Ale když mam mikinu/volnější triko, tak to není vůbec poznat. Čekám první.

• Citovat
  • Upravit
2095
14.4.21 18:36
@Anonymní píše:
A co ty, které maji postavu Glorie z Madadaskaru popřípadě podobneho zviratka? 🤔

Teď u druhého to jde vidět, jsem 25 tt a u prvního kolem 28tt. Ale kolikrát vypadám jako bych se více najedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
14.4.21 21:51

U mě u prvního tak 6. měsíc. Do té doby jako proutek, ale pak se to dohnalo :lol: teď u druhého, ještě ani třetí měsíc a vypadám jak před porodem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.4.21 00:17

Já jsem v 6. měsíci a pořád nevypadám těhotná. Bříško mi samozřejmě trošku vypouklo, že já ten rozdíl vidím. Ale nevypadám na první pohled, že už mám v sobě cca 600g mimino :mrgreen: Každý měsíc si říkám, že je to zatím pohoda a že snad nezačne moc zběsile růst, ale jednou to určitě přijde. Ráda bych ale měla co nejmenší, nechci být vorvaň :lol: nevím, proč všechny ženské chtějí ta velká břicha, mě to takhle vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
15.4.21 08:07

Já jsem v 9 tydnu a bříško docela mám. Ale není to těhotenské bříško. Jsem od začátku těhotenství strašně nafouklá, jak břicho tak podbřišek. No nicméně se to dost blbě skrývá, jsou mi i hodně těsné kalhoty. Ale opravdické tehotenske bříško to není :)

Zrovna mi mamka včera říkala, že taky byla děsně takhle nafouklá až do 6. Měsíce a pak ji vyhouplo „ze dne na den“ obří břicho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
15.4.21 08:15

Tak 22tt-24tt jsem vypadala ještě stále jen více najedená, o bříšku by se nedalo mluvit. O viditelném pupíku bych mluvila u sebe tak od 26tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
16.4.21 17:07
@Anonymní píše:

Tak taková jsem já a už od 3.mesice vypadám jak před porodem 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky