Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Treti měsíc? To jsi tak měsíc po pozitivním testu ne? Možná tak kolem 15tt bys mohla mít nějaké menší břicho, ten první trimestr nebývá žádné.
Na mně nikdo nic do 5. měsíce nepoznal. V 6. jsem už vypadala, že jsem se pořádně najedla… ale ten pravej růst začal od 7. a pak to šlo hodně rychle vpřed.
Taky jsem drobnější tak těžko říci, jestli je to tím, ale buď ráda, že tě zatím nic neomezuje. ![]()
Jsem hubena, vysoka a v upnutym tricku se mi rysovalo bricho v 12tt, ale to byl takovej pupik, kterej vypadal spis jak spek.
Ze jde o tehotensky bricho slo poznat tak o mesic pozdeji v 16tt.
Kamaradka je v oblasti bricha a stehen trochu oplacana a opravdu tehotensky bricho ji vyskocilo az tak v 30tt.
Na instagramu je jedna kocka, hubena, jde videt, ze cvici, ma zpevneny bricho, je v nejakym sestym mesici a to bricho ma naprosto plochy.
Takze opet a zase… naprosto kazda zenska to ma jinak a jsou v poradku vsechny varianty, takze se timhle vubec nemusite zabyvat.
@karkarka To určitě ne, jen mě překvapilo, že mám pořád úplně ploché břicho a není tam náznak ani toho “špíčku”
@Anonymní píše:
@karkarka To určitě ne, jen mě překvapilo, že mám pořád úplně ploché břicho a není tam náznak ani toho “špíčku”
A z ceho by ten spicek mel bejt, kdyz ma mimco tak gram az dva a meri centak ![]()
Máte pravdu, omlouvám se za hloupý dotaz. Kamarádky měli něco málo vidět už třeba v 7tt, tak mě jen napadlo, jestli to tak měli všichni, nebo ne ![]()
@Anonymní píše:
Máte pravdu, omlouvám se za hloupý dotaz. Kamarádky měli něco málo vidět už třeba v 7tt, tak mě jen napadlo, jestli to tak měli všichni, nebo ne
To byly jen tlusté ![]()
@Anonymní píše:
Máte pravdu, omlouvám se za hloupý dotaz. Kamarádky měli něco málo vidět už třeba v 7tt, tak mě jen napadlo, jestli to tak měli všichni, nebo ne
V 7tt byly tak max nafouklé ![]()
@Anonymní píše:
Prectete si prosim jak je na konci druheho mesice plod velky. Z ceho ten spek chcete mit? I kdyby jste ten spek mela, tak ho rozhodne v tomto tydnu tehotenstvi nemate z duvodu velikosti plodu ale z duvodu nafouknuti.
To je opravdu velmi brzy. U mě se to začlo lámat u 6.měsíce a pak až teď v 7.
Ještě budeš ráda vzpomínat na doby, kdy jsi ho neměla 😂
Ahoj maminky, mám dotaz, kdy Vám začalo růst bříško, že jste zaznamenali nějaký menší rozdíl? Jsem drobnější postavy a vždy jsem si myslela že to v tuhle dobu půjde už malinko vidět, nebo že to aspoň uvidím já sama, to soudím i podle ostatních holek
Budu začínat 3 měsíc a opravdu na mě není vidět vůbec nic, ani já na sobě nic nepozoruju, pořád mám ploché bříško a žádný menší náznak něčeho