Kdy zavádět příkrmy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já si to taky myslím, když to vezmu čistě logicky, tak kdyby to mělo být až v tom lednu, tak by 15.9.2012 měla ukončený 0. měsíc a ne první, což je naprostý nesmysl ![]()
Děkuju ![]()
- Citovat
- Upravit
Na skleničkách je vždy od UKONČENÉHO měsíce, tzn. jakmile mu budou cele 4mesice muzes zacit
takze od toho prosince ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SonaBN Klidně od 15.4.2012 ale jestli kojíš nespěchej. Chápu, těšíš se, ale kojení je nejpohodlnější, nejrychlejší, prostě není kam chvátat, sama bych to u druhého ještě posunula ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kalla1412 píše:
@SonaBN Klidně od 15.4.2012 ale jestli kojíš nespěchej. Chápu, těšíš se, ale kojení je nejpohodlnější, nejrychlejší, prostě není kam chvátat, sama bych to u druhého ještě posunula
Právě že nekojím, malá se nechtěla přisát, takže jsem asi měsíc odsávala a pak jsem přišla o mlíko, takže jsme na sunaru. Myslím, že začnu tak nějak od toho ledna, jen jsem si chtěla ujasnit, jak to vlastně s těma měsícema je ![]()
- Citovat
- Upravit
Jj, od prosince.me by spis zajimalo, jestli se to pocita jako po tydnech, tak to nevychazi. jakoze muj malej se narodil 21.9,tak podle kalendare ma 3 mesice az ted v patek, ale podle dni, jako kdyz to pocitam po tydnech, tak toho 21.12 ma 3 mesice a tyden.no,nevim, jestli jsem to napsala srozumitelne:D jinak to uz jsou prkotiny, plus minus tyden..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, od prosince.me by spis zajimalo, jestli se to pocita jako po tydnech, tak to nevychazi. jakoze muj malej se narodil 21.9,tak podle kalendare ma 3 mesice az ted v patek, ale podle dni, jako kdyz to pocitam po tydnech, tak toho 21.12 ma 3 mesice a tyden.no,nevim, jestli jsem to napsala srozumitelne:D jinak to uz jsou prkotiny, plus minus tyden..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jela dle datumu a ne tydnu, ale nevim jak je to spravne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bauerkaa píše:
Tak ono to tak vychází, protože měsíc nemá přesně 4 týdny
Mě to vycházelo taky tak
každopádně to počítám podle data, tj. já každého 15. a ty bys to měla každého 21. ![]()
- Citovat
- Upravit
@SonaBN však jo, ted už to tak budu počítat, ale je to sranda no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za stejný příspěvky, psala jsem to z mobilu a nějak to blbne..a nejde to smazat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se zeptat na zavádění příkrmů - když je na všech kupovaných přesnídávkách, kašičkách, apod. napsáno nejméně od ukončeného 4 měsíce, tak jak se to počítá??? Když se dcera narodila 15.8.2012 - tak ukončený 4. měsíc měla podle mě teď v sobotu 15.12.2012, ne? Ptám se proto, že mi kamarádka co má taky tak malé mimčo tvrdila, že to tak není, že se to počítá o měsíc víc, tzn. že bych příkrmy čistě teoreticky mohla dávat až do 15.1.2013 (prý jí to řekla její dr. a taky ještě jedna mamina) - neříkám, že chci zavádět příkrmy hned, ale chci v tom mít prostě jasno. Tak nevím když to tvrdí i dětská doktorka, ale stejně mi to nedává nějak smysl…
Prosím poraďtě. Díky