Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
1. pořádně pij. Holt se ti tam usídlili nějaké bakterie, co při nedostatku proplachování začnou růst.
2. využívej kůru lyzátů na močové cesty, třeba urivac.
3. užívej alespoň měsíc něco s D-manosou.
Neprochladni..
Fakt doufám, že se tady těch problémů žena někdy zbaví. Je to šílené, takhle se nedá žít. Testy negativní, gynekologie negativní. Vše v pořádku. A doktoři nepomůžou ![]()
@Mava
Jako normálně piju 3 a víc litrů vody denně. Ale někdy to občas nejde. A nechápu, proč se toho nedá zbavit.
Znám to, zánět močových cest mne provázel léta, bylo to chronické… vyléčilo mne až těhotenství a porod. Teď mne jen trápí to co máš ty, při nedostatku tekutin nepříjemný až pálivý pocit.
Takže se snažím pít dost..
@Anonymní píše:
Dobrý den, trpim hodně na záněty močového měchýře. A i když jsem převlečená, tak mám takový zvláštní pocit v moc. Mechyri. Když třeba nepijí 2 hodiny, nebo piji 1,5 vody, tak mám na konci čůrání takový divný pocit. Nevím, jestli je to tím, že je ta moc tak koncentrovaná, ale před těmi záněty jsem to nemyvala a to jsem pila opravdu málo, snad 0.5 l za den. Teď v podstatě musím pít vodu 24/7, když jdu spát nebo během noci, abych ráno měla moc méně koncentrovanou, a neměla tam zvláštní pocit. Nevite, čím to může být způsobené, nebo co na to alespoň používat za přípravky. Děkuji.
Pij normálně, napij se, když máš žízeň, v noci mají ledviny odpočívat. Když se fyzicky namáháš, pij více.
@Xeronias to je dobře, že se toho zbavila. Jen nechápu, jak je možné, že těhotenství s tím pomůže. No přesně, více pít, ji SK je to pak pálivé. Je to peklo být ženou.
Skus pri zacinajucom paleni, ked vies ze to uz zacina zanet pit caj z medvedice lekarskej, len daj pozor na davkovanie, nesmie sa moc, co vacsich davkach je jedovaty
jo a je to pekelny hnus, ale stoji to za to ![]()
@Mava a od koho berete dračí krev? Zkusím všechno možné, abych se vyléčila.
Dobrý den, trpim hodně na záněty močového měchýře. A i když jsem převlečená, tak mám takový zvláštní pocit v moc. Mechyri. Když třeba nepijí 2 hodiny, nebo piji 1,5 vody, tak mám na konci čůrání takový divný pocit. Nevím, jestli je to tím, že je ta moc tak koncentrovaná, ale před těmi záněty jsem to nemyvala a to jsem pila opravdu málo, snad 0.5 l za den. Teď v podstatě musím pít vodu 24/7, když jdu spát nebo během noci, abych ráno měla moc méně koncentrovanou, a neměla tam zvláštní pocit. Nevite, čím to může být způsobené, nebo co na to alespoň používat za přípravky. Děkuji.