Kedy kupovat detsky bicykel?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kedy kupovat detsky bicykel?
Trojrocna slecna bude k jari potrebovat bicykel. Rozmyslali sme ci jej ho dat pod stromcek, ale pretoze by aj tak az do jari stal nevyuzity, napadlo ma, kedy byvaju zlavy. Povianocne? Predsezonne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My ho budeme davat na vanoce s tim, ze budu doufat, ze budou obdobi bez snehu a malej si ho trosku uzije i v zime.Ale to jsem ti moc neporadila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám dubnovou, tzn. teď jí jsou tři a půl. Kolo dostane k vánocům, protože- loni dostala k vánocům koloodrážedlo a zima byla mírná, sníh skoro ne, takže jezdila i během zimy. Výhoda byla ta, že jak byla nabalená, tak když upadla (což bylo stejně jen párkrát), nesedřela se. Na jaře už byla vyježděná. Proto bude kolo k vánocům. A slevy obecně jsou povánoční. Někdy taky ale lákají prodejci na slevy na začátku nakupovací vánoční sezony, takže sledovat musíš stejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá je březnová a kupovala jsem kolo v lednu kdy sice na prodejně nebyl skoro žádný výběr ale to co bylo bylo v akci. jediný co doporučuju sehnat doplňky např. helmu už teď, to byl megaproblém sehnat v zimě v obchodě a tak jsem to musela doobjednat přes net
- načítám...
- Citovat
- Zmínit