Klasická tříkolka - kterou?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Klasická tříkolka... kterou?
Kterou klasickou {tj. s retezem} trikolku byste z vlastni zkusenosti doporucili? A do kdy vam vydrzela? V obchode jsem videla klasiku, ale byla desne malinka, asi vyrobena pro male a desne sikovne deti. Zdalo se mi, ze nez se na ni nauci muj dvouletak slapat, tak mu bude totalne mala.
Mam dva favority. Ale u te jedne nejsou vubec zadne rozmery ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Můžu se zeptat kde se dá sehnat ta druhá, s vodící tyčí a kolik stojí?
Chci dceři pořídit k vánocům a všude jsem zatím viděla jen ty, které mají „šlapky“ na předním kolečku. A nich se prý špatně a těžce jezdí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maraida Ta s vodici tyci ma nazev Zooky, urcite vygooglis vhodny obchod. Jenze prave u ni jsem nikde nenasla rozmery…
Ja chci prave taky trikolku s retezem. Ta se slapkami na prednim kolecku je o nicem, nejde to uslapnout, dcera ji mela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maraida U te Zooky pisou, ze je vhodna uz od 16mesicu. Asi kvuli te tyci. Ale prave nevim, jestli je pak vhodna i pro vetsi deti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme měli tuhle, byli jsme spokojený. http://www.ceske-produkty.cz/…ikolka-smile
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé syn má u babičky tu první…a úplně stejnou…a teda od dvou let na ní jen seděl a nechal se tlačit a teprve teď ve 2 a půl ji dokáže sám ušlapat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maraida já jsem velmi podobnou viděla viděla v hračkářství Dráčik asi za 1000kč ao něco levnější v Tescu, stála kolem 700.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jsou obě pěkné, zároveň s výškou řeším i nosnost, protože naše krátce dvouletá dcerka obléká velikost 98 -104 a váhově je na 16 kg, tak aby ji to uneslo, co myslíte?
- Citovat
- Upravit
Máme doma taky tu tříkolku smile z odkazu od @Petronilla
Je fajn, syn se na ní naučil pěkně šlapat a i těžší dítko určitě unese… my měli spíš problém s tím, že byl syn větší a celkem brzy mu začala být malá… přitom by stačilo, aby šly regulovat i řidítka, nejen sedlo
- Citovat
- Upravit
@Silky123 píše:
Holky, jsou obě pěkné, zároveň s výškou řeším i nosnost, protože naše krátce dvouletá dcerka obléká velikost 98 -104 a váhově je na 16 kg, tak aby ji to uneslo, co myslíte?
Tady u te Paja maxi pisou nosnost 40kg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak myslíš, že i když je dcerka velká, že se tam „vtěsná“?
Díky.
- Citovat
- Upravit
@Silky123 píše:
@madiTak myslíš, že i když je dcerka velká, že se tam „vtěsná“?Díky.
ale tak to jo, ale bude mít při šlapání hodně pokrčené nohy.. alespoň synek měl.. ale on potom docela dost brzy přesedlal na normální kolo… tříkolka byla k nezaplacení, naučil se šlapat, na odrážedle pak držet rovnováhu, takže pak vzal normální kolo a během víkendu už jsme vyrazili na první cyklovýlet ![]()
- Citovat
- Upravit
Díky.
U nás je problém, že dcerka je poměrně dost velká, takže na odrážedlo (takové to kolo) už by to šlo, jenže se bojí, je nesmírně opatrná, trochu nemotorná (začala chodit na 19ti měsících…).
- Citovat
- Upravit