Odrážedlo puky nebo scuttlebug?

169
26.8.13 09:54

Odrážedlo puky nebo scuttlebug?

Ahoj holky.

Chtěla bych se Vás zeptat na názor, jaké odrážedlo pro ročního chlapečka, který už chodí?
Dívala jsem se na internetu na tyto dvě odrážedla a nevím které by bylo vhodnější.
Doma máme enduro, ale to se mi zdá být na něj ještě velké.
A jaký je rozdíl mezi puky pukylino a wutch?

Předem děkuji za Vaše názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
26.8.13 10:02

Já bych volila Pukylino. Oproti scuttlebug je mnohem stabilnější. A wutsch se liší jenom velikostí. Pro ročního je velikostně to Pukylino. Ela na něm jezdila tak půl roku než jí bylo už malý. Přešly jsme na koloodrážedlo, máme stridera. Mně se ten scuttlebug docela i líbil, ale když jsem ho pak viděla na živo, tak ani za zlatý prase, ty kolečka jsou úplně na nic, to je tak na jezdění po bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opl
26.8.13 10:26

Ahoj, taky máme Puky, ale koupili jsme rovnou Wutsch( je tam rozdíl 5 cm), dcera dostala na Vánoce(13měsíců) a doma na něm popojížděla hned, ven jsme vyjeli na jaře a bylo jí tak akorát. Pukylino jsme zkoušeli a přišlo mi, že bude hned malé.
Jsme moc spokojeni, opravdu je to tichoučké odrážedlo, dceři se na něm jezdí mnohem líp než na enduru od kamarádky a použité se dá docela dobře prodat, takže ta investice není úplně strašná…

• Citovat
  • Upravit
26.8.13 10:47

A můžu se zeptat - jak jsi s Endurem spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
26.8.13 10:55

My mame puky, ale uz to kolo odrazedlo, protoze maly ma skoro 90cm a spokojenost…jen pocitej ze to odrazedlo bude tezsi nez enduro a nest ho nebude takova sranda.. uz parkrat jsem nesla dite a enduro a mela jsem dost…puky bych tahat nechtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí