Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte žienky, čo ste ako ja doma na materskej…mam jednu otázočku. O ktorej ráno vstávate???Môj drobček sa budí okolo osmej, zväčša vstávam s ním…no chcela by som z postele vyliesť oveľa skôr. Tak okolo piatej, no málokedy sa mi to podarí. Ak ale áno, mám oveľa viac energie, a celý deň je lepší, lebo to oveľa viac postihám.
A čo vy???O ktorej máte ranný budíček??? ![]()
Ahoj,
kdyz se Honzik narodil, tak jsme vstavali kolem desate, ale ted co nekojim, tak se budi kolem osme pul devate a ja vstavam az s nim.
tak u nas je to prave naopak - krisik me budi v 5 a ja bych spala do 8 ![]()
krisulka píše:
tak u nas je to prave naopak - krisik me budi v 5 a ja bych spala do 8
Pod toto se podepisuji, Jenda sice vstává v 6, ale chruje se od 5.
Sárinka vstává v 6 když je jó dobře, jinak před 6, vezmu si jí do postele a ukecávám jí, aby ještě spala ( nespí, skáče mi po břiše, donesu jí jogurt, pak se po mě zase válí, studuje mi uši, oči, počet zubů apod. ), tak se válíme cca do 6,30-7 hodin a jsem čilá dost, dřív by mě nikdo kvůli větší energii z postele, když nemusím, nevykopal
![]()
Teeeri, kam ti mám poslat svoje mladší dítko?
Večer krásně usíná, spinká celou noc, ale pravidelně vstává tak deset minut před šestou.
Co já bych dala za to vstávání v osm
![]()
Pavlína
Syn na jaře až do podzimu vstává kolem 7. a já s ním (před rokem, když mu bylo cca 9 měsíců, to bylo kolem 6. hod), ještě se pak v posteli válíme cca do 8:30 (ale už nespíme).
V zimě, když je déle tma, spí cca do 9 hod, někdy i do 10 hod. To vstávám taky s ním.
Pravidelně vstávám mezi 5 a 6 hodinou
Tomášek už nespí a pokňourává. Je mu fuk,jestli ho mám v posteli nebo je ve své postýlce. Vždycky,když už to vzdám a beru ho do náruče,tak se začne děsně smát. Připadá mi,že mi to dělá naschvál
Aspoň nevypadnu z rytmu až budu vstávat od července do práce (bohužel musím zpátky už brzy, nějaká paní se mi tam rozvaluje na mé židli a moc se jí to líbí
)
hmmmmmmmmm tak dnes aktuálně budíček v 3:30 mladší, dvě hodiny jsme honily prdíky no a v šest vylezla z pelechu starší.
Obvykle vstává mladší mezi 4-5 a starší 5-6.
Ale na doby kdy dítko spávalo do devíti si pamatuju. Kašli na dřívější vstávání a užívej si to ono je to přejde. ![]()
Od narození malý vstáváme v 8h, nejdřív to pro mě bylo brzo ale už mi to vyhovuje ![]()
Ahoj
Tak já vztávám jak,kdy.Mezi 6 a 7:30.
Ale dřív jak v 6:45 odmítám vylézt z postele a válíme se.
Ráda bych spala do 9.Ale to je jen sen a tajné přání.
Ahoj, naši kluci se budí shodně mezi 7 a 7:30 a myslím, že můžu být ještě ráda
Kamarádky klučík se budí pořád před šestou, ať dělá co dělá. Takže já jsem spokojená. Kdyby to takhle bylo pořád, tak mi to nebude vadit. Jo a taky se občas válíme dýl v posteli, ale to spíš o víkendu, když nemusíme vypravovat do školky.
Se starším jsem se válela každý den aspoň půl hodiny, než jsme opravdu vstali.
M.
Ahoj,tak já už mám teda holky školkou povinné,ale obě mi vstávjí klidně před 5h ráno, což je pro mě vražedná hodina…a to dělají i o víkendu.Takže já bych spala a ženský si burcují a chtějí,aby maminka byla hned na povel
![]()