kedy ráno vstávate?

286
16.4.08 21:22

kedy ráno vstávate?

Ahojte žienky, čo ste ako ja doma na materskej…mam jednu otázočku. O ktorej ráno vstávate???Môj drobček sa budí okolo osmej, zväčša vstávam s ním…no chcela by som z postele vyliesť oveľa skôr. Tak okolo piatej, no málokedy sa mi to podarí. Ak ale áno, mám oveľa viac energie, a celý deň je lepší, lebo to oveľa viac postihám.
A čo vy???O ktorej máte ranný budíček??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
16.4.08 21:28

Ahoj,
kdyz se Honzik narodil, tak jsme vstavali kolem desate, ale ted co nekojim, tak se budi kolem osme pul devate a ja vstavam az s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
16.4.08 21:29

tak u nas je to prave naopak - krisik me budi v 5 a ja bych spala do 8 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
16.4.08 21:41
krisulka píše:
tak u nas je to prave naopak - krisik me budi v 5 a ja bych spala do 8 :-D

Pod toto se podepisuji, Jenda sice vstává v 6, ale chruje se od 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
16.4.08 22:01

Sárinka vstává v 6 když je jó dobře, jinak před 6, vezmu si jí do postele a ukecávám jí, aby ještě spala ( nespí, skáče mi po břiše, donesu jí jogurt, pak se po mě zase válí, studuje mi uši, oči, počet zubů apod. ), tak se válíme cca do 6,30-7 hodin a jsem čilá dost, dřív by mě nikdo kvůli větší energii z postele, když nemusím, nevykopal :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.4.08 22:27

Teeeri, kam ti mám poslat svoje mladší dítko? :wink: Večer krásně usíná, spinká celou noc, ale pravidelně vstává tak deset minut před šestou.
Co já bych dala za to vstávání v osm :roll: :lol:
Pavlína

• Citovat
  • Upravit
1493
16.4.08 23:37

Syn na jaře až do podzimu vstává kolem 7. a já s ním (před rokem, když mu bylo cca 9 měsíců, to bylo kolem 6. hod), ještě se pak v posteli válíme cca do 8:30 (ale už nespíme).

V zimě, když je déle tma, spí cca do 9 hod, někdy i do 10 hod. To vstávám taky s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
17.4.08 06:54

Poslední dobou i v pět ráno :roll: :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
17.4.08 08:37

Pravidelně vstávám mezi 5 a 6 hodinou :evil: Tomášek už nespí a pokňourává. Je mu fuk,jestli ho mám v posteli nebo je ve své postýlce. Vždycky,když už to vzdám a beru ho do náruče,tak se začne děsně smát. Připadá mi,že mi to dělá naschvál :wink: Aspoň nevypadnu z rytmu až budu vstávat od července do práce (bohužel musím zpátky už brzy, nějaká paní se mi tam rozvaluje na mé židli a moc se jí to líbí :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
17.4.08 09:30

hmmmmmmmmm tak dnes aktuálně budíček v 3:30 mladší, dvě hodiny jsme honily prdíky no a v šest vylezla z pelechu starší.

Obvykle vstává mladší mezi 4-5 a starší 5-6. :roll: Ale na doby kdy dítko spávalo do devíti si pamatuju. Kašli na dřívější vstávání a užívej si to ono je to přejde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
17.4.08 09:33

celkem pravidelne mezi 6,30-7,00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
17.4.08 09:34

Od narození malý vstáváme v 8h, nejdřív to pro mě bylo brzo ale už mi to vyhovuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.4.08 09:45

Ahoj
Tak já vztávám jak,kdy.Mezi 6 a 7:30. :roll: Ale dřív jak v 6:45 odmítám vylézt z postele a válíme se. :wink: Ráda bych spala do 9.Ale to je jen sen a tajné přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
17.4.08 11:07

Ahoj, naši kluci se budí shodně mezi 7 a 7:30 a myslím, že můžu být ještě ráda :lol: Kamarádky klučík se budí pořád před šestou, ať dělá co dělá. Takže já jsem spokojená. Kdyby to takhle bylo pořád, tak mi to nebude vadit. Jo a taky se občas válíme dýl v posteli, ale to spíš o víkendu, když nemusíme vypravovat do školky.
Se starším jsem se válela každý den aspoň půl hodiny, než jsme opravdu vstali.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
17.4.08 11:15

Ahoj,tak já už mám teda holky školkou povinné,ale obě mi vstávjí klidně před 5h ráno, což je pro mě vražedná hodina…a to dělají i o víkendu.Takže já bych spala a ženský si burcují a chtějí,aby maminka byla hned na povel :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí