Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, muj skoro dvoumesicni drobek se budi se svitanim, takze mezi 6 a 6,30. Vezmu ji do postele, nakojim a zkousim podrimovat, prcek je cily, sleduje blednouci okno nebo si chce povidat, tocit kolotoc apod…me to prestane po hodine bavit, jdu si udelat snidani…mezi 8 a 9h prcek zase na hodku usina, ale to me uz se nechce…
Nevim, jak stare mas dite, ale spi, dokud ti to dovoli nebo vstavej jen o chvilku driv…v lete bude urcite cilejsi…
Ahoj,tak u nás je to PŘESNĚ jako u Endy. Bohužel bych radši chrupala o něco dýl - no,aspon,že spí celou noc (max.jedno krmení).
Ahoj, já vstávám podle malé. Někdy se vzbudí 6, jindy v 7. Ale snad se mi ještě nestalo, abych vstávala dřív než ona:-)
Ahoj, já vstávám podle malé. Někdy se vzbudí 6, jindy v 7. Ale snad se mi ještě nestalo, abych vstávala dřív než ona:-)
Ahoj, tak malá vstává se mnou. Nevím, jak to cítí, ale když chci vylézt z postele tak to hned ví a vstává se mnou. Většinou se budíme kolem 7:00 - 7:30. Jen zřídka se stane, že se budíme v 8:00. Byla jsem zvyklá vstávat dřív, ale jsem teď ráda, že spíme tak dlouho. Aspoň si odpočinu. Za nějaký čas si ještě vzpomenu (až budu chodit do práce a vstávat v 5:00) jaké to bylo krásné být tak dlouho v posteli
.
Markétka vstává mezi 6:30 a 9:00, jak kdy, rekordy má 5:30 a 9:30. Většinou jde spát ve 20:15 a budí se stále na mlíko a někdy i 10× na čaj
. To jí pak ráno jen přebalím převléknu, po:,–(ím před bednu hraček a na hodinu zalehnu
.
Ahoj, když se malá narodila, tak jsem vstávala v šest, teď už se mi to podařilo protáhnout na sedmou hodinu. Kdyby vydržela i déle, tak bych se určitě nezlobila ![]()