Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Caridina píše:
@Nikola850 tak to je supra nejaky priznaky mas?
Mam sem tam akorát takové pobolívání v podbříšku a bolí mě prsa, ale nevim jestli je to úplně příznak, četla sem že to může být užívánim estrofemu a amelgenu🤷🏻♀️ tak nevim 😂
@Nikola850 mne neni vubec nic. Jednou uz jsem uspesne tehotna byla a touhle dobou uz mi bylo dost spatne. Ani prsa nebolej… stve me, ze si nemuzu udelat ten test. Hrozne se hlidam, co jim, co delam, co tezkyho taham atd
pritom se hlidam nejspis uplne zbytecne
dej urcite vedet, az budes vedet ![]()
@Caridina píše:
@Nikola850 das vedet, jak jsi dopadla?jestli si pamatuju dobre, tak ja byla na KETu par dni po tobe. Na krev jdu ve ctvrtek. Test udelat nemuzu, protoze jsem po KETu pichala jeste ovitrelle. Nicmene se cejtim absolutne netehotne
kdyz uz se nam s pritelem nedari, tak chci aspon vedet, ze se zadarilo nekomu jinymu
je to divny, ale me vzdycky trochu nakopne, kdyz se konecne zadari aspon nekomu jinymu
Tak tedy hlásím že se embryjko ve mě zabydlelo
hcg stoupá a v pondělí bude první ultrazvuk❤️
@Nikola850 píše:
Tak tedy hlásím že se embryjko ve mě zabydlelohcg stoupá a v pondělí bude první ultrazvuk❤️
Jeeeeee
gratuluju
paradaaaaa
preji vam, at je vse v poradku a za 8 mesicu pohoda porod ![]()
Dobrý den,
věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro neplodnost, reprodukční genetiku a zachování plodnosti na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.
Poradna je pro uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně ![]()
Držím palce ![]()
Viki ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.