KET a nachlazení...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1046
3.12.23 12:27

@Nikola850 tak to je supr :kytka: a nejaky priznaky mas? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.12.23 12:35
@Caridina píše:
@Nikola850 tak to je supr :kytka: a nejaky priznaky mas? :)

Mam sem tam akorát takové pobolívání v podbříšku a bolí mě prsa, ale nevim jestli je to úplně příznak, četla sem že to může být užívánim estrofemu a amelgenu🤷🏻‍♀️ tak nevim 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
3.12.23 13:21

@Nikola850 mne neni vubec nic. Jednou uz jsem uspesne tehotna byla a touhle dobou uz mi bylo dost spatne. Ani prsa nebolej… stve me, ze si nemuzu udelat ten test. Hrozne se hlidam, co jim, co delam, co tezkyho taham atd :roll: pritom se hlidam nejspis uplne zbytecne :roll: dej urcite vedet, az budes vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.12.23 14:56
@Caridina píše:
@Nikola850 das vedet, jak jsi dopadla? :) jestli si pamatuju dobre, tak ja byla na KETu par dni po tobe. Na krev jdu ve ctvrtek. Test udelat nemuzu, protoze jsem po KETu pichala jeste ovitrelle. Nicmene se cejtim absolutne netehotne :roll: kdyz uz se nam s pritelem nedari, tak chci aspon vedet, ze se zadarilo nekomu jinymu :mrgreen: je to divny, ale me vzdycky trochu nakopne, kdyz se konecne zadari aspon nekomu jinymu :kytka:

Tak tedy hlásím že se embryjko ve mě zabydlelo :D hcg stoupá a v pondělí bude první ultrazvuk❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
4.12.23 18:04
@Nikola850 píše:
Tak tedy hlásím že se embryjko ve mě zabydlelo :D hcg stoupá a v pondělí bude první ultrazvuk❤️

Jeeeeee :srdce: gratuluju :kytka: paradaaaaa :mrgreen: preji vam, at je vse v poradku a za 8 mesicu pohoda porod :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20792
9.12.23 09:19

Dobrý den,

věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro neplodnost, reprodukční genetiku a zachování plodnosti na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.

Poradna je pro uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně :)

Držím palce :kytka:
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.