Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, je tady někdo čerdtvě po ET? Já jsem dnes šestý den od vcěrejšího večera mě mě odezněly veškeré “příznaky” (měla jsem nafouklé břicho a nalitá prsa). Bojím se toho nejhoršího. Máte někdo podobnou zkušenost a jak to nakonec dopadlo?
Díky. ![]()
@Terka_IT píše:
Ahoj, je tady někdo čerdtvě po ET? Já jsem dnes šestý den od vcěrejšího večera mě mě odezněly veškeré “příznaky” (měla jsem nafouklé břicho a nalitá prsa). Bojím se toho nejhoršího. Máte někdo podobnou zkušenost a jak to nakonec dopadlo?
Díky.
Přiznala nevypovídají nic o tom, jestli se zadařilo nebo nezadařilo, případně jestli je/není těhotenství prosperující. Prvně vyzkoušej test, jestli je vůbec pozitivní
@Mall126 děkuji za odpověď, bohužel se bojím proto, že už mám za sebou ZT a jedno nevydařené IVF a KET. Takže mě všechno tak trochu leze na mozek. Uvidíme, na test je ještě brzy. Každopádně díky za reakci ![]()
@Terka_IT já už „příznakům svého těla“ nevěřím
fakt jedu na test. Už jsem zažila příznaky jako u těhotenství - nalitá prsa, chutě, nevolnost a nic z toho. Myslím, že opravdu jsme schopný si to vsugerovat. Vím, že je to těžký, sama jsem po OPU. Hoď příznaky za hlavu, udělej test a uvidíš. Nenič se špatnou zkušeností a věř, že tentokrát je všechno na dobrý cestě. ![]()
@Terka_IT ahoj, já jsem po ET také očekávala příznaky. Žádné jsem neměla a byla jsem opravdu přesvědčená, že to nevyšlo. Dokonce jsem přestala brát pravidelně utrogestan. Nicméně ms nepřišla, ale i tak jsem sama sebe dokázala přesvěsčit, že mám cyklus rozhozený díky stimulaci… 17 den po ET jsem si dělala test a byl pozitivní… moc ti držím palce ![]()
Absolvovala jsem 5 x transfer a vždy když jsem nějaké příznaky cítila, tak to nevyšlo. Naopak při těhotenství s dvojčaty, jsem žádné příznaky necítila. Za mě je to v hlavě. Pak jsem otěhotněla přirozeně a no to jsem přišla až v půlce třetího měsíce.
@Mall126 moc díky, asi máš pravdu, člověk už z toho šílí, pořád se sleduje a třeba to nic neznamená ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.