Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,jelikož si nevím rady,prosím opět o radu a vaše zkušenosti
.Mám naplánovaný na úterý transfet 3.embyjek ,ale dnes jsme dostala vysoké horečky a hrozný kašel,byla jsme trochu nachlazená a nyní se to zhoršilo.Nevím,zda KET zrušit nebo na něj jít.Bohužel můj lékař má nyní dovolenou a jeden mi řekl,že bude lepší transfer posunout na další cyklus a druhý že by to v začátku nemělo vadit,tak opravdu nevím
.Navíc tedy na stransfer spěchám,mám neschopenku,tyk bych to chtěla vzít při jednom,ale nechci zase nic podcenit a zbytečně vyplýtvat pokus.Také nevím,zda nebudu mít antibiotika,to se dozvím až v pondělí podle lab. výsledků.
Máte některá podobnou zkušenost nebo víte odpovědˇ.Když jeden řekne to a druhý ono,tak opravdu nevím.Moc děkuji za reakce a přeji všem vše nej do Nového roku
,hodně síly a zdaru ,atˇ se nám všem ta vytoužená miminka konečně podaří ![]()
ja zkousela umele po trhani osmicek a stalo to za ..... . S horeckou bych to neriskovala vubec, telo bude vysilat protilatky proti bacilum a zabije i embrya
soft28 píše:
Ahoj holky,jelikož si nevím rady,prosím opět o radu a vaše zkušenosti.Mám naplánovaný na úterý transfet 3.embyjek ,ale dnes jsme dostala vysoké horečky a hrozný kašel,byla jsme trochu nachlazená a nyní se to zhoršilo.Nevím,zda KET zrušit nebo na něj jít.Bohužel můj lékař má nyní dovolenou a jeden mi řekl,že bude lepší transfer posunout na další cyklus a druhý že by to v začátku nemělo vadit,tak opravdu nevím
.Navíc tedy na stransfer spěchám,mám neschopenku,tyk bych to chtěla vzít při jednom,ale nechci zase nic podcenit a zbytečně vyplýtvat pokus.Také nevím,zda nebudu mít antibiotika,to se dozvím až v pondělí podle lab. výsledků.
Máte některá podobnou zkušenost nebo víte odpovědˇ.Když jeden řekne to a druhý ono,tak opravdu nevím.Moc děkuji za reakce a přeji všem vše nej do Nového roku,hodně síly a zdaru ,atˇ se nám všem ta vytoužená miminka konečně podaří
A jde to ještě zrušit? Jde to znova zamrazit? Každopádně je nejlepší být zdravá, když ti říká, že to nevadí, tak kecá. Mě taky tvrdili, že nevadí alergie v době přenosu a imunolog se chytal za hlavu, když sem mu to řekla. JInak při prvním pokusu nám dali na pokoj nemocnou paní a nikomu se to neujalo, všechny jsme po pár dnech onemocněly..