Ket a zavádění progesteronu

Anonymní
22.10.23 19:44

Ket a zavádění progesteronu

Ahoj holky, mám dotaz. Ve středu mě čeká konečně KET. Dostala jsem vaginální čípky progesteronu a je možný, že mám po nich občas chvilkovou nevolnost? Dále co mě trápí, tak to i trošku pálí. Ale co mě nejvíc šokovalo, tak mám docela dost výtok a vstuo do pochvy není klasicky narůžovělý, ale je takový vybledlý, má rozdílnou barvu než okolí. Jsem si na 100% jistá, že kvasinky nemám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1238
22.10.23 19:48
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz. Ve středu mě čeká konečně KET. Dostala jsem vaginální čípky progesteronu a je možný, že mám po nich občas chvilkovou nevolnost? Dále co mě trápí, tak to i trošku pálí. Ale co mě nejvíc šokovalo, tak mám docela dost výtok a vstuo do pochvy není klasicky narůžovělý, ale je takový vybledlý, má rozdílnou barvu než okolí. Jsem si na 100% jistá, že kvasinky nemám.

Co máš za progesteron? Po utrogestanu jsem měla vždy mykozu, takže jsem brala orálně. Pokud jsem ho brala vaginálně, nic mi kromě mykózy nebylo, ale jak jsem ho brala orálně, bylo mi tak půl hodiny špatně a motala se mi hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.23 19:53

@PastikaJatrova progesteron besins

• Citovat
  • Upravit
1238
22.10.23 19:57
@Anonymní píše:
@PastikaJatrova progesteron besins

Název znám, ale zkušenost nemám. Asi to teď před KETem budeš muset vydržet, ale určitě bych to konzultovala s doktorem. Už takhle se trapime kvůli mimcu a ještě tohle do toho 8o držím palce, ať KET vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.23 16:34

@PastikaJatrova dnes jsem mluvila s dr a prý to je normální, progesteron vysušuje sliznici takže se mohou objevit pocity jako při mykóze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.