Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz. Ve středu mě čeká konečně KET. Dostala jsem vaginální čípky progesteronu a je možný, že mám po nich občas chvilkovou nevolnost? Dále co mě trápí, tak to i trošku pálí. Ale co mě nejvíc šokovalo, tak mám docela dost výtok a vstuo do pochvy není klasicky narůžovělý, ale je takový vybledlý, má rozdílnou barvu než okolí. Jsem si na 100% jistá, že kvasinky nemám.
Co máš za progesteron? Po utrogestanu jsem měla vždy mykozu, takže jsem brala orálně. Pokud jsem ho brala vaginálně, nic mi kromě mykózy nebylo, ale jak jsem ho brala orálně, bylo mi tak půl hodiny špatně a motala se mi hlava.
@Anonymní píše:
@PastikaJatrova progesteron besins
Název znám, ale zkušenost nemám. Asi to teď před KETem budeš muset vydržet, ale určitě bych to konzultovala s doktorem. Už takhle se trapime kvůli mimcu a ještě tohle do toho
držím palce, ať KET vyjde ![]()
@PastikaJatrova dnes jsem mluvila s dr a prý to je normální, progesteron vysušuje sliznici takže se mohou objevit pocity jako při mykóze.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky, mám dotaz. Ve středu mě čeká konečně KET. Dostala jsem vaginální čípky progesteronu a je možný, že mám po nich občas chvilkovou nevolnost? Dále co mě trápí, tak to i trošku pálí. Ale co mě nejvíc šokovalo, tak mám docela dost výtok a vstuo do pochvy není klasicky narůžovělý, ale je takový vybledlý, má rozdílnou barvu než okolí. Jsem si na 100% jistá, že kvasinky nemám.