Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahojky já měla KET 5.6. na krev jdu 19.6. dnes už jsem nevydržela a udělala test a je pozitivní takže doufám že ti dobře dopadne
Gratuluji, já měla KET taky 5.6. na krev jdu 18.6.protože 19.6.tam nemám doktora. Test jsem si ještě nedělala nemám odvahu. Moc gratuluji
Ahoj Holky
omlouvám se že se jsem tak vetřu. 16.6 mě čeká první KET po 2.IVF cyklu máme 5 úplně zdravých mrazáčků a 2 mozaiky. Všechny embrya jsou po PGD. První IVF bylo neúspěšné, žádné vajíčko
. Chodíme do Olomouce ivf Clinic. Jsem s toho všeho hrozně nervózní. Po punkci jsem měla velké zdravotní problémy a rozjel se hyperstymulák. Tak mám teď ze všeho strach ![]()
@Myška529 ahojky mě čeká KET 21.6 v nedeli. V IVF Olomouc. Akorat musi do patku prijit vysledky PGD 😐 jinak az za mesic. Muzu se zeptat, jak dlouho jsi cekala na PGD. Ted ve stredu to bude 3 tydny co ae posilali vzorky na PGD. Moc bych si prala, aby to v nedeli vyslo!
@Kopretinka8 Ahojky na punkci jsem byla 16.5 za šest dní mi přišel e-mail od embryoložky, že bylo vhodných 8 embryí k zamražení a s toho byli odebrány i vzorky na PGD. Pak se mi nikdo neozval a ve středu 10.6 jsem jela na kontrolu a paní doktorka mi řekla že už výsledky má v počítači. Ale mě se nikdo neozval. Já bych si tam třeba v pátek zkusila zavolat 😊
@Myška529 Já byla na OPU 21.5. a mám 7 mrazáčků
A teď 12.6. právě výsledky ještě nebyly. Ale prej budeme dělat jakože jsou a mám se připravit v neděli na KET. Ale v pátek si musím zavolat a řeknou jestli výsledky jsou nebo ne. To je zvláštní, že ti nikdo nevolal. Mě říkali, že zavolají hned jak přijdou výsledky.
Tak držím na zítřek moc pěstičky!!!
@Kopretinka8 mě taky nikdo nevolal ani nepřišel e-mail. Paní doktorka se divila že o ničem nevíme. Proto bych si pro svůj klid radši v pátek zavolala. 🙂 Proč Vám dělali PGD? Mě nakonec po vyšetření zbylo 5 zdravých 6.deních blastocyst, 2 mozaiky a jedno se muselo zlikvidovat bylo špatné. ![]()
No tak to je krásné skóre. Ja mám dedicne onemocneni ledvin, ktere se dedi 50/50, takze chceme tohle onemocneni odstranit z rodu. Takze ja budu mit urcite vetsi ubytek. Modlim se, alespoň ke trem
ja si zavolám už ve středu, jestli náhodou 🙂 ty jai mela proč PGD?
@Kopretinka8 tak to držím palečky ať jich je co nejvíc. Nám bylo PDG doporučeno kvůli samovolným potratům. Už několikrát jsem byla přirozeně těhotná ale nikdy nepřejdu první trimestr.
Ale stejnak nepřišli na to proč se to děje. Tak se modlím u všech svatých aby ten KET vyšel 😔
@Myška529 Tak to budu moc drzet pesticky. My se naopak snazime prirozene dva roky a vubec nic! Takze i ja doufam pevne v KET. Tak budu na tebe zitra myslet!
@Kopretinka8 po pravdě se tak nebojím toho KETU ale toho, že to zase nedopadne
ale děkuji za podporu. ![]()
Ahoj holky, já byla na 4KET v pátek, měla jsem teda hrozny bolesti zad v noci. Beru jen utrogestan a dochazim na kortikoidove injekce k dr. Malickové.
@Bublina83 píše:
Ahoj holky, já byla na 4KET v pátek, měla jsem teda hrozny bolesti zad v noci. Beru jen utrogestan a dochazim na kortikoidove injekce k dr. Malickové.
Ahoj, já měla po KETu asi týden bolesti v kříži, hlavně v noci. Teď jsem 11.den a už to přešlo.
@TER2312 přesně je to v noci🙈 Tak skvela zprava, že to přejde ![]()
Ahoj holky tak mám dnes KET za sebou. Bylo to fajn když se mnou mohl partner 🙂 zavedli mi krásného sněhuláčka
(5.denní hatchující blastocystu) tak se modlím aby se ji u mě líbilo. Ale docela mě zarazilo že mám testovat už 12.den ![]()