KET červen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2980
13.6.20 17:23
@Anonymní píše:
Ahojky já měla KET 5.6. na krev jdu 19.6. dnes už jsem nevydržela a udělala test a je pozitivní takže doufám že ti dobře dopadne :D

Gratuluji, já měla KET taky 5.6. na krev jdu 18.6.protože 19.6.tam nemám doktora. Test jsem si ještě nedělala nemám odvahu. Moc gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
14.6.20 14:28

@Bea1982 to mě moc mrzí, doufám že příště už to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.6.20 01:18

Ahoj Holky :mavam: omlouvám se že se jsem tak vetřu. 16.6 mě čeká první KET po 2.IVF cyklu máme 5 úplně zdravých mrazáčků a 2 mozaiky. Všechny embrya jsou po PGD. První IVF bylo neúspěšné, žádné vajíčko :(. Chodíme do Olomouce ivf Clinic. Jsem s toho všeho hrozně nervózní. Po punkci jsem měla velké zdravotní problémy a rozjel se hyperstymulák. Tak mám teď ze všeho strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
15.6.20 12:48

@Myška529 ahojky mě čeká KET 21.6 v nedeli. V IVF Olomouc. Akorat musi do patku prijit vysledky PGD 😐 jinak az za mesic. Muzu se zeptat, jak dlouho jsi cekala na PGD. Ted ve stredu to bude 3 tydny co ae posilali vzorky na PGD. Moc bych si prala, aby to v nedeli vyslo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.6.20 18:18

@Kopretinka8 Ahojky na punkci jsem byla 16.5 za šest dní mi přišel e-mail od embryoložky, že bylo vhodných 8 embryí k zamražení a s toho byli odebrány i vzorky na PGD. Pak se mi nikdo neozval a ve středu 10.6 jsem jela na kontrolu a paní doktorka mi řekla že už výsledky má v počítači. Ale mě se nikdo neozval. Já bych si tam třeba v pátek zkusila zavolat 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
15.6.20 20:27

@Myška529 Já byla na OPU 21.5. a mám 7 mrazáčků :-) A teď 12.6. právě výsledky ještě nebyly. Ale prej budeme dělat jakože jsou a mám se připravit v neděli na KET. Ale v pátek si musím zavolat a řeknou jestli výsledky jsou nebo ne. To je zvláštní, že ti nikdo nevolal. Mě říkali, že zavolají hned jak přijdou výsledky.
Tak držím na zítřek moc pěstičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.6.20 20:40

@Kopretinka8 mě taky nikdo nevolal ani nepřišel e-mail. Paní doktorka se divila že o ničem nevíme. Proto bych si pro svůj klid radši v pátek zavolala. 🙂 Proč Vám dělali PGD? Mě nakonec po vyšetření zbylo 5 zdravých 6.deních blastocyst, 2 mozaiky a jedno se muselo zlikvidovat bylo špatné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
15.6.20 21:23

No tak to je krásné skóre. Ja mám dedicne onemocneni ledvin, ktere se dedi 50/50, takze chceme tohle onemocneni odstranit z rodu. Takze ja budu mit urcite vetsi ubytek. Modlim se, alespoň ke trem :) ja si zavolám už ve středu, jestli náhodou 🙂 ty jai mela proč PGD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.6.20 21:37

@Kopretinka8 tak to držím palečky ať jich je co nejvíc. Nám bylo PDG doporučeno kvůli samovolným potratům. Už několikrát jsem byla přirozeně těhotná ale nikdy nepřejdu první trimestr. :,( Ale stejnak nepřišli na to proč se to děje. Tak se modlím u všech svatých aby ten KET vyšel 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
15.6.20 21:48

@Myška529 Tak to budu moc drzet pesticky. My se naopak snazime prirozene dva roky a vubec nic! Takze i ja doufam pevne v KET. Tak budu na tebe zitra myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.6.20 22:10

@Kopretinka8 po pravdě se tak nebojím toho KETU ale toho, že to zase nedopadne :,( :,( :,( ale děkuji za podporu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.6.20 14:43

Ahoj holky, já byla na 4KET v pátek, měla jsem teda hrozny bolesti zad v noci. Beru jen utrogestan a dochazim na kortikoidove injekce k dr. Malickové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
16.6.20 15:16
@Bublina83 píše:
Ahoj holky, já byla na 4KET v pátek, měla jsem teda hrozny bolesti zad v noci. Beru jen utrogestan a dochazim na kortikoidove injekce k dr. Malickové.

Ahoj, já měla po KETu asi týden bolesti v kříži, hlavně v noci. Teď jsem 11.den a už to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.6.20 16:10

@TER2312 přesně je to v noci🙈 Tak skvela zprava, že to přejde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.6.20 21:22

Ahoj holky tak mám dnes KET za sebou. Bylo to fajn když se mnou mohl partner 🙂 zavedli mi krásného sněhuláčka :srdce: (5.denní hatchující blastocystu) tak se modlím aby se ji u mě líbilo. Ale docela mě zarazilo že mám testovat už 12.den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí