Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maacek píše:
Veri, tak to je hodne nadejnyjen tak dal
Děkuji, kéž by už to konečně bylo to pravé
bych byla štěstím bez sebe.. a jak je tobě? určitě se ozvi, jak dopadneš na té krvi..
Jasan, dam vedet!
No ja mam pocit, ze ms je za sohem, spodek citim fest, cely den se o me pokousela migrena, ale cely mi to drymi ten utros. Mi to zas akorat rozhodi cyklus!
Tak ty se drz! Protoze dle vseho mas fakt velkou sanci!
Tak to mě mrzí… moc bych ti přála, aby to vyšlo.. no a sobě vlastně taky. Je to takové zvláštní číst, že to skoro vypadá, že to vyšlo..
Když jsme začínali se snažením, tak bylo víc kamarádek, kterým to nešlo. Ale dnes už i tyhle kamarádky už mají děti na světě a já pořád nic, ani těhule a to mě drtí, to že jsem zůstala jen já, které to nejde.
Hele tyhle pocity máme asi všechny, a to si vem, ze já v tom frčím jeste o rok dýl než ty… ![]()
No a ja zkusila test a bilo… takže nic, užít si pár měsíců a pak znovu ![]()
@maacek píše:
No a ja zkusila test a bilo… takže nic, užít si pár měsíců a pak znovu
Tak to je mi líto… tak teď si užij všechny naplánované akce a pak znova do toho.. budu držet palečky.. ![]()
A já zítra napíšu, jak jsem dopadla, normálně mám z toho testování strach..
Ahoj Maacku, tak jak Ti dopadla krev? Já si dnes dělala test a
bud je to brzo, ale moje psychika už to nevydržela. Hrozně moc mě bolí břicho, jak při MS. Jinak Veri, my se už s manželem snažíme od roku 2012, 2× jsem byla těhotná, ale mimoděložně. Je zvláštní, že před 10 lety se nám to povedlo přirozenou cestou a ted takové problémy. Minulý rok v dubnu jsem absolvovala OPU otěhotněla jsem, ale v červenci jsem v 13tt potratila, jelikož jsem měla syndrom mizejícího dvojčete a ten mi stáhnul i to zdravé miminko. Pak byl prosinec, to nějak nevyšlo a ted do třetice, tak uvidíme…
Ahoj Roxi, krev mam vysledky az zitra, ale vzhledem k tomu, ze na testech nic neni, tak asi vim jak to dopadlo, dnes jsem 13 den po KET 5denniho embecka, takze to uz by na testu neco davno bylo ![]()
nic, dam si dva mesice oraz, a 2.7. mam konzultaci na dasli IVF - pojistovnu a tak… takze uvidime co bude pak ![]()
kolik jsi po ET/KET? na testu nic?
Bohužel nic. Je to zvláštní, ale minulé jsem byla po ET 18.4 a testovala jsem 26, a bylo to ok a ted jsem byla 15.4 na ET a dnes TT nevyšel. ach jo, na krev jdu v pondělí.
Hele já si vždycky říkala, že dokud nemam ms je šance ![]()
no ted jsem mela ms dostat v sobotu, ale diky utrogestanu nic
a ani na testech ![]()
ale budiz, nehroutim se, tentokrát to beru fakt v pohodě, holt budem bojovat dál ![]()
tak držím palce, třeba se ještě něco ukáže ![]()
@Roxi76 píše:
Bohužel nic. Je to zvláštní, ale minulé jsem byla po ET 18.4 a testovala jsem 26, a bylo to ok a ted jsem byla 15.4 na ET a dnes TT nevyšel. ach jo, na krev jdu v pondělí.
Hele já myslím, že je ještě brzo něco vidět, zkus to třeba za tři dny a uvidíš..
Roxi moc držím palečky, ať ti teď vyjde… já budu testovat zítra ráno a mám z toho hrozný strach - že to bude negativní a ta moje naděje bude v trapu.. no ale uvidíme… v nejhorším nás čeká znova IVFko.
@maacek píše: Žádný strachy
a já už jsem i po krvi
Tak už to máš potvrzený i z krve? chjo, to je škoda… určitě to vyjde příště..