KET duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
555
21.4.13 19:06
@maacek píše:
Veri, tak to je hodne nadejny :palec: jen tak dal :palec:

Děkuji, kéž by už to konečně bylo to pravé :mrgreen: bych byla štěstím bez sebe.. a jak je tobě? určitě se ozvi, jak dopadneš na té krvi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
21.4.13 20:52

Jasan, dam vedet!
No ja mam pocit, ze ms je za sohem, spodek citim fest, cely den se o me pokousela migrena, ale cely mi to drymi ten utros. Mi to zas akorat rozhodi cyklus!
Tak ty se drz! Protoze dle vseho mas fakt velkou sanci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
21.4.13 21:17

Tak to mě mrzí… moc bych ti přála, aby to vyšlo.. no a sobě vlastně taky. Je to takové zvláštní číst, že to skoro vypadá, že to vyšlo..
Když jsme začínali se snažením, tak bylo víc kamarádek, kterým to nešlo. Ale dnes už i tyhle kamarádky už mají děti na světě a já pořád nic, ani těhule a to mě drtí, to že jsem zůstala jen já, které to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
22.4.13 08:35

Hele tyhle pocity máme asi všechny, a to si vem, ze já v tom frčím jeste o rok dýl než ty… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
22.4.13 11:42

No a ja zkusila test a bilo… takže nic, užít si pár měsíců a pak znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
23.4.13 07:43
@maacek píše:
No a ja zkusila test a bilo… takže nic, užít si pár měsíců a pak znovu :palec:

Tak to je mi líto… tak teď si užij všechny naplánované akce a pak znova do toho.. budu držet palečky.. :-)
A já zítra napíšu, jak jsem dopadla, normálně mám z toho testování strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
23.4.13 08:45

Žádný strachy :palec:
a já už jsem i po krvi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.4.13 08:59

Ahoj Maacku, tak jak Ti dopadla krev? Já si dnes dělala test a :,( bud je to brzo, ale moje psychika už to nevydržela. Hrozně moc mě bolí břicho, jak při MS. Jinak Veri, my se už s manželem snažíme od roku 2012, 2× jsem byla těhotná, ale mimoděložně. Je zvláštní, že před 10 lety se nám to povedlo přirozenou cestou a ted takové problémy. Minulý rok v dubnu jsem absolvovala OPU otěhotněla jsem, ale v červenci jsem v 13tt potratila, jelikož jsem měla syndrom mizejícího dvojčete a ten mi stáhnul i to zdravé miminko. Pak byl prosinec, to nějak nevyšlo a ted do třetice, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
23.4.13 12:29

Ahoj Roxi, krev mam vysledky az zitra, ale vzhledem k tomu, ze na testech nic neni, tak asi vim jak to dopadlo, dnes jsem 13 den po KET 5denniho embecka, takze to uz by na testu neco davno bylo :zed:
nic, dam si dva mesice oraz, a 2.7. mam konzultaci na dasli IVF - pojistovnu a tak… takze uvidime co bude pak :palec:

kolik jsi po ET/KET? na testu nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
23.4.13 14:18

Bohužel nic. Je to zvláštní, ale minulé jsem byla po ET 18.4 a testovala jsem 26, a bylo to ok a ted jsem byla 15.4 na ET a dnes TT nevyšel. ach jo, na krev jdu v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
23.4.13 14:40

Hele já si vždycky říkala, že dokud nemam ms je šance :mrgreen:
no ted jsem mela ms dostat v sobotu, ale diky utrogestanu nic :zed: a ani na testech :zed:
ale budiz, nehroutim se, tentokrát to beru fakt v pohodě, holt budem bojovat dál :palec:

tak držím palce, třeba se ještě něco ukáže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
23.4.13 20:22
@Roxi76 píše:
Bohužel nic. Je to zvláštní, ale minulé jsem byla po ET 18.4 a testovala jsem 26, a bylo to ok a ted jsem byla 15.4 na ET a dnes TT nevyšel. ach jo, na krev jdu v pondělí.

Hele já myslím, že je ještě brzo něco vidět, zkus to třeba za tři dny a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
23.4.13 20:24

Roxi moc držím palečky, ať ti teď vyjde… já budu testovat zítra ráno a mám z toho hrozný strach - že to bude negativní a ta moje naděje bude v trapu.. no ale uvidíme… v nejhorším nás čeká znova IVFko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
23.4.13 20:25
@maacek píše: Žádný strachy :palec:
a já už jsem i po krvi :palec:

Tak už to máš potvrzený i z krve? chjo, to je škoda… určitě to vyjde příště..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
24.4.13 08:22

Jj, krev negativní tak jak jsem čekala… no nic, jedem dal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie