KET květen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2516
9.5.17 15:34

Holky ja si ted všimla maličkého Spineni takového do hnědá ( se omlouvám za podrobnosti ) :( mam plasit? Nevim co to znamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
9.5.17 15:34

Holky ja si ted všimla maličkého Spineni takového do hnědá ( se omlouvám za podrobnosti ) :( mam plasit? Nevim co to znamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.5.17 16:21

Ahoj holky, mohu se přidat? Jsem 4 den po ET 6b embrya. A už mi z toho čekání tak trochu hrabe. Bolí mne břicho jak kdybych to měla dostat, jsem nafouklá jak balon a dost mne bolí prsa. Je to naše 1.IVF , ale životaschopné nám zůstalo jenom 1.embryjko, tak se o něj trošku bojím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
9.5.17 16:54

@reguli tak to je na skvělé cestě :palec:. Věřím v úspěch :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.5.17 17:31

@Oliinka Muze se mimisko uhnizdivat, pokud to nezesili, pockala bych, kdyby to ale trvalo dyl, radeji bych asi zavolala na CAR a poradila se k nima. Neboj, dobre to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.5.17 17:35

@grokat Dekuju,ja uz si pripadam jak blazen, dnes jsem samozrejme nevydrzela a koupila si test, no a samozrejme 6.den po ket bilo :zed:,no delam si ty nervy asi zbytecne sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.5.17 17:37

@wikka Vitej mezi nama :mavam:,me taky prijde, ze me snad uz boli cely clovek a cekam, kdy ta mrcha zacne, no snad se stane konecne zazrak a to stesti se jednou unavi a nepreskoci nas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.5.17 17:40

Moc děkuji. To si říkám taky. Bojím se, jestli by ze mne ještě vůbec něco vymáčkli. Mám vysoké FSH a nízké AMH, tak už vajíčka docházejí. Tak snad to vyjde :-) S každým vaším pozitivním TT i mne vzrůstá naděje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.5.17 17:50

@reguli A tobě dávali jak staré to miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
9.5.17 17:52

@reguli dekuju za podporu :hug:
Doufám ze to bylo jen okamžikovy…
cítím takovy to popichavani v brisku ale to je asi taky normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.5.17 18:04

@wikka Ja mam mrazacka po 5 denni prodlouzene kultivaci a po rozmrazeni se kultivovalo 24 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.5.17 18:13

@Oliinka, ahojky já po ET 6 a 7 den lehunce špinila, barva spíše hnědá, občas jako by vlásečnice taková hnědá, to je z postran dělohy, když se prý mrňous zahnizďuje a taky, že tam potom byl. Pokud se nespustí jasně červená, nepanikař a držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
9.5.17 19:02

@christal91 dekuju za podporu :hug:
A brala jsi utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
9.5.17 19:59

@reguli Bolí mě břicho a je mi špatně od žaludku, ale nezačínám špinit ani nemám křeče. V pátek mám teoreticky dostat MS, tak kdyžtak v sobotu testnu=) A co ty? Už je to v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
9.5.17 20:11

@reguli A s tím testem se nestresuj, vždyť je ještě brzy! Já jsem dneska taky 6. den a myslím si, že to prostě je ještě brzy! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí