KET květen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2550
8.5.17 15:02

@reguli Naděje je vždycky. Já jsem nemohla dokončit IVF normálně ET, naprosto nečekaně se u mě rozjel hyperstimulační syndrom. Tak teprve teďka dokončuji 1. kolo IVF. Ale s mužem se snažíme taky už pomalu dva roky a nic z toho… Tak snad se někdy zadaří. A budu ti taky držet pěsti, ono to jednou dopadnout dobře musí! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
8.5.17 15:17

@Sashie Moc dekuju za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2305
8.5.17 15:26

@Sashie no ja mam ms dostat 15. a to mam jit i na krev…asi to zkusim v patek, to budu 8 den od ET, mela jsem 5 denni embryo a to by uz neco melo byt videt, ale mam strach…nejak citim ze to zase nevyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
8.5.17 15:35

@giginecka Já jsem měla taky 5. denní, tak uvidím. A neházej flintu do žita, dokud není potvrzeno, že to nevyšlo, tak to vyšlo;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
8.5.17 15:40

@reguli :hug: :hug: Vůbec nemáš zač! Musíme si tady pomáhat, vždyť jsme na stejné lodi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2305
8.5.17 15:48

@Sashie kez bych dokazala byt tak pozitivni jako ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.5.17 15:56

@giginecka ano 8den uz melo jit neco videt, ale nadeje je do 10dne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.5.17 16:09

@Martis83 Tak co, vydržela jsi netestovat? Já zatím ano. Asi už to do zítřejšího rána už vydržím. Aspoň bude hned jasno, žádné spekulace. Hrozně se sleduju, mám pocit, že se mi trochu zvětšila prsa a sem tam cítím napětí v podbřišku, jsem unavená. Ale to všechno může být jen z těch hormonů, co do sebe láduju. Kéž by to vyšlo! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.5.17 16:11

@Mermaid983 drzim pesti :hug: Kolikaty jsi den od zavedmi? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
8.5.17 16:12

@giginecka Ono mi nic jiného nezbývá, jinak bych se musela zbláznit. Kdybych popsala své životní zážitky, tak by to mohlo být i na několik sebevražd=DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
8.5.17 16:16

@Mermaid983 jj, vydržela a začínám z toho mít strach, že bude bílo :roll: ale zítra test udělat musím, jdu k zubaři a bude mi opichavat zub, tak abych věděla, na čem jsem. Já krom velmi občasnýho píchnutí v podbřišku necítím vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.5.17 16:23

@kelynka děkuji za podporu :) Jsem dnes 9. den po KET. Vždycky jsem testovala hrozně brzy a pořád bílo, tak jsem si ty stresy chtěla tentokrát ušetřit. A otestuje až když je jistota, že musí být něco vidět.

@Martis83 mám úplně stejné obavy a zároveň strašně moc doufám, že se to povedlo. Zítra už to bude na jistotu a budeme vědět na čem jsme. Držím moc pěsti a ráno dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.5.17 16:26

@Mermaid983 ano, mas pravdu, urcite je lepsi vydrzet :andel: Ja jsem dnes 6den od ketu a na testu nic :zed: Kazdopadne minule pokusy jsem mela 7den ducha, takze jak to tam zitra nebude, tak prijde zklamani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.5.17 16:58

@kelynka Držím tedy také zítra pěsti na testování. 6. den je fakt moc brzy. 7. den možná, z ranní moči. Ale i tak je to zbytečně brzy 8) Mně se tentokrát líbí, že pořád víc doufám, než to vzdávám. A zítra bude jasné rozluštění. Když jsem začala testovat dřív, tak mě ten bílej test hrozně srazil na kolena, i když ještě bylo brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2305
8.5.17 16:59

@kelynka @Mermaid983 holky drzim na zitra pesti at to obema dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí