Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, můžu se přidat? Byla jsem 3.5. na prvním KETu jako dokončení IVF. Po odběru jsem měla hyperstimulační syndrom a museli jsme ET odložit…
@reguli Ahoj, koukám, že jsme byly na KETu ve stejný den, tak to budeme nastejno testovat ![]()
Ahoj holky, muzu se pridat a cekat s vami na test?
Ja byla na KET 5.5. Doma uz mame rok a pul stareho chlapecka. Tak by to chtelo sestricku ![]()
@Sashie Budu moc drzet palecky, i kdyz uz jsem po tech nezdarech spis realista, porad doufam ![]()
Ahoj holky všechny tu moc vítám!!! ![]()
Jsem rada ze je nas tu tolik ![]()
Ja jsem měla mit tento mesic ket ( právní moje ivf )
Holky jaky hcg je na zatáčku těhotenství?
** //Hodnoty Hcg z krve
Od početí Od PM – v mIU/ml:
7 dní (1. týden) 3 týdny 0 – 5
14 dní 28 dní (4 týdny) 3 – 426
21 dní 35 dní (5 týdnů) 18 – 7 340
28 dní 42 dní (6t) 1 080 – 56 500
35 – 42 dní 49 – 56 dní (7–8t) 7 650 – 229 000// **
@Oliinka kazda mame ty hodnoty jine, jestli chces mit jistotu, ze je vse v poradku, zajdi si za dva dny na dalsi krev. Hodnata by se mela kazdy dva dny zdojnasobit.
@Brozule dekuju, 0-5 přece nic neznamená ne? Ja pravé se v to moc nevyznám.. Ja měla 17 dpo 48 j… byla to středa
Ollinka : Taky je to hodnota prvni tyden po oplodneni, tedy ve fazi kdy embryo putuje teprve do delohy. Kazdymu roste hodnota jinak rychle, dulezite je, aby se obden zdvojnasobovala. Nenervuj se, testy ti hezky silily, tak to bude urcite v poradku. ![]()
@Brozule dekuju moc tam podporu ![]()
Mem přijde ze posledni 3 dny test zůstává stejne silný…
Ja se pravé bojím jít znovu na krev protože aby ta hodnota nebyla podobná ty první ![]()
Ten posledni test je ze dneska
@Oliinka sílí ti to pěkně a nemusíš mít strach, ty testy nesílí do nekonečna. Teď už máš pěknou čárku ![]()
@Oliinka neboj, jsi těhotná. Test už sílit nemusí, i když roste hcg. Nejlepší je zajít na krev, než se zbytečně stresovat. Určitě bude vše v pořádku. ![]()
Zdravím všechny nové diskuznice
a přeji hodně štěstí. Hlavně být v klidu, ať se mrňousci můžou uhnízdit ![]()
Já jsem dnes 9. den po KET a mám pěkně cukání jít testovat… ![]()
@Mermaid983 tak s tím cukáním jsme na tom stejně
ale to už dáme, ne? Zítřek je rady coby dup.