KET květen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
3.5.17 18:03

@Lolitaa a ten způsobí co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
3.5.17 18:08

@grokat takhle do detailů už fakt úplně nevím? Myslím, že říkali něco o sliznici, měla by se ti přesně srovnat první část cyklu…ani jsem nečekala, že to bude tak jednoduchý, myslela jsem, že zase budu něco pichat, ale stačili jen tyhle prášky a po UZ mi ještě brali krev, nebyli si jistý jestli je vše hormonalne v pořádku a rovnou naplánovali týden na to KET ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.5.17 18:21

@Lolitaa aha, i tak děkuji. Jen mě ještě zaujalo, to sis ty léky zaváděla i přes MS? Já právě teď poprvé polkla utroš, kvůli tomu krvácení, protože jsem si myslela, že by se ty kuličky nevstřebaly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
3.5.17 18:28

@grokat né, až po skončení jsem začala zavádět, předtím jsem polykala :) no já si myslím že bys měla utros přestat brát, jestli máš silnou ms tak už je to zbytečný :( zavolej si fakt co nejdřív do CARU a domluv se co a jak dál, ať se ti to moc neprotahuje, taky je důležitý jaký si měla léky při stimulaci, mě totiž řekli, že jsem měla nějaký, bohužel už si nepamatuji jaký, u kterých se musí udělat měsíc pauza na KET, kdybych měla jiný, tak by to prý nevadilo, takže se mi to nakonec protáhlo na 4 měsíce čekání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.5.17 18:40

@Lolitaa volala jsem dnes, mám se řídit pokyny, které jsem dostala, tam mám tučným, léky nevysazovat až do stanovení hcg, i přes krvácení. Stimulovala jsem Puregonem 75 jednotek denně, 2.-9. dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
3.5.17 18:46

@grokat fakt jo? Tak uvidíš, jak to dopadne, přijde mi to zvláštní…ale pokud je nějaká naděje i přes to, tak pokračuj a budu držet palce… ;) Třeba to krvácení zítra přejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
3.5.17 18:48

@grokat tyhle léky jsem nikdy neměla, měla si asi krátký protokol vid? Mě ty léky pořát střídali, krátký i dlouhý protokol a pokaždý něco jinýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.5.17 18:53

@Lolitaa naděje?? To už ne, po tom, co se mi mezi nohama děje(omlouvám se, že tak tvrdě, ale teču pořádně) :(
Ano, krátký protokol a nízké jednotky, kvůli OHSS, před 8 roky jsem si prošla 4.stupněm při IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
3.5.17 18:57

@grokat v tom případě je fakt nechápu v tom CARU? :( z jakého důvodu bys měla pokračovat a pak jít ještě na krev? :( kam chodís?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.5.17 19:25

@Lolitaa do FN Olomouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.5.17 19:28

@Lolitaa taky mě to moc nezlehčují, když je to na 99%jistý, mohli si mě pozvat dřív a udělat případně i to hcg dřív, určitě by tam už případně byla nějaká hodnota, byť malá. No co se dá dělat, když mají takovéto postupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
3.5.17 23:17

@grokat příště to určitě vyjde, ještě máš dva mrazacky, tak neztracej naději :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
4.5.17 08:04

Ahoj holky, tak dnes mám fakt mizernou náladu :( test úplně bílý :,( fakt nechápu, co jsem včera viděla… Teď už si myslím, že je to v háji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
4.5.17 08:07

@Lolitaa Ale ne :( třeba je ještě šance, že se objeví, držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
4.5.17 08:13

@Martis83 díky za útěchu, ale teď už tomu fakt nevěřím :,(