Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@grokat takhle do detailů už fakt úplně nevím? Myslím, že říkali něco o sliznici, měla by se ti přesně srovnat první část cyklu…ani jsem nečekala, že to bude tak jednoduchý, myslela jsem, že zase budu něco pichat, ale stačili jen tyhle prášky a po UZ mi ještě brali krev, nebyli si jistý jestli je vše hormonalne v pořádku a rovnou naplánovali týden na to KET ![]()
@Lolitaa aha, i tak děkuji. Jen mě ještě zaujalo, to sis ty léky zaváděla i přes MS? Já právě teď poprvé polkla utroš, kvůli tomu krvácení, protože jsem si myslela, že by se ty kuličky nevstřebaly ![]()
@grokat né, až po skončení jsem začala zavádět, předtím jsem polykala
no já si myslím že bys měla utros přestat brát, jestli máš silnou ms tak už je to zbytečný
zavolej si fakt co nejdřív do CARU a domluv se co a jak dál, ať se ti to moc neprotahuje, taky je důležitý jaký si měla léky při stimulaci, mě totiž řekli, že jsem měla nějaký, bohužel už si nepamatuji jaký, u kterých se musí udělat měsíc pauza na KET, kdybych měla jiný, tak by to prý nevadilo, takže se mi to nakonec protáhlo na 4 měsíce čekání ![]()
@Lolitaa volala jsem dnes, mám se řídit pokyny, které jsem dostala, tam mám tučným, léky nevysazovat až do stanovení hcg, i přes krvácení. Stimulovala jsem Puregonem 75 jednotek denně, 2.-9. dc.
@grokat fakt jo? Tak uvidíš, jak to dopadne, přijde mi to zvláštní…ale pokud je nějaká naděje i přes to, tak pokračuj a budu držet palce…
Třeba to krvácení zítra přejde?
@grokat tyhle léky jsem nikdy neměla, měla si asi krátký protokol vid? Mě ty léky pořát střídali, krátký i dlouhý protokol a pokaždý něco jinýho…
@Lolitaa naděje?? To už ne, po tom, co se mi mezi nohama děje(omlouvám se, že tak tvrdě, ale teču pořádně) ![]()
Ano, krátký protokol a nízké jednotky, kvůli OHSS, před 8 roky jsem si prošla 4.stupněm při IUI.
@grokat v tom případě je fakt nechápu v tom CARU?
z jakého důvodu bys měla pokračovat a pak jít ještě na krev?
kam chodís?
@Lolitaa taky mě to moc nezlehčují, když je to na 99%jistý, mohli si mě pozvat dřív a udělat případně i to hcg dřív, určitě by tam už případně byla nějaká hodnota, byť malá. No co se dá dělat, když mají takovéto postupy
@grokat příště to určitě vyjde, ještě máš dva mrazacky, tak neztracej naději ![]()
Ahoj holky, tak dnes mám fakt mizernou náladu
test úplně bílý
fakt nechápu, co jsem včera viděla… Teď už si myslím, že je to v háji…
@Lolitaa Ale ne
třeba je ještě šance, že se objeví, držím pěsti ![]()