Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martis83 koukám pořád na ten test a fakt si nejsem jistá, jestli nemám vidiny
No uvidím zítra, snad tam něco bude ![]()
@Lolitaa Určitě jo. Mě sem tam píchne nalevo v podbřišku, ale nevím, jestli je to od uhnizďování nebo od cysty, co tam mám
Minule mě taky sem tam pichlo a bylo z toho těhu. Tak snad je to dobrý znamení.
@Martis83 určitě to vyjde nám všem
moc moc držím pěsti
mě taky občas poboliva v podbrisku, ale dost často spíš na strašně, kde jsou vajecniky, tak snad z toho nebude ms…už se nemůžu dočkat zítřka
zkusila bych test nejradši ještě dnes, ale mám už poslední, tak musím vydržet
koukala jsem na fotky z prvního těhu a duchy jsem měla slabí 9-10-11 den, takže se zatím uklidňuju ![]()
@Martis83 jestli vyjde test, tak nepůjdu, mám jít jen pokud by nevyšel a nepřišla ms, ale takhle se rovnou objednám na uz a budu průběžně testovat pro klid ![]()
@Martis83 mám to s doktorama a zároveň s hlídáním komplikovaný, jsem z malý vesničky a dojíždím do Prahy cca 50km takže test mi bude stačit, jestli vyjde ![]()
Holky tak to je dneska ![]()
Byla jsem na krvi a ted čekám na výsledky.. ja tomu porad němužu uvěřit ze jeste před ket…
@Oliinka tak to gratuluji
paráda, kam si nakonec šla na krev?
ukážu až jaký bude zítra, teď tam není na fotce vůbec nic vidět, pořád doufám, že jsem ráno koukala dobře, protože teď to všechno nějak zesvetlalo a těžko říct… ![]()
@Lolitaa myslíš ze zesílil od včera? Ja uz nevim zda jsem dost objektivní ![]()
Pošli budu čekat a držím palce ať tam zitra je!!!
@Lolitaa akorát mi předají vyśedek a tam bude spoustu čísel a nikdo mi to asi tam nevysvetli - jsou tam jen sestřičky
ja nevim jak to rozluštit
@Oliinka já doufám, že jo, když už tam byl dnes náznak, tak snad zítra něco taky bude
A hlavně jsem to dnes neměla úplně z ranní moči, tak zítra to napravím ![]()
@Oliinka to nebude složitý
bude tam jedno číslo a to ti stačí
koukni na net, určitě najdeš tabulku, jak vysoký bys teď měla mít hcg
typla bych tak 500 ![]()
@Lolitaa dekuju moc
ja to prostuduji.. snad nebudu zklamaná ale uz to se muže stát..