Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martis83 jo, tak to jsem byla já;-) a ty jsi tam byla s manželem? Stejně si ale nevybavuju tváře:-( S tím testováním zkusím zítra vydržet. Pak jsme na celý víkend pryč, takže budu nakonec testit až v úterý ráno. Ale je to nekonečný čekání.
@Mermaid983 Ne,ne, byla jsem tam sama. Přišla jsem až po tom páru. Testnem v úterý spolu ![]()
@Martis83 to mám z toho, že furt čučím do mobilu
Tak se drž!!
@Martis83 @Mermaid983 ahoj holky, tak budu v úterý držet pěsti
musí vám to vyjít!
@Mermaid983 já už mám za sebou taky 3 IVF, takže už mi zbývá jen jediný pokud ![]()
@Lolitaa Tak to mě mrzí
Tak jsem tomu věřila, když jsi měla toho ducha.
@Martis83 taky jsem tomu věřila, neměla jsem testovat tak brzy ![]()
@grokat dnes jsem 10 tý den, za tři dny mám ofiko testovat a při prvním těhu jsem 9 tý den už měla pěknýho ducha, takže si myslím, že brzy dnes už určitě není ![]()
@Lolitaa ahoj, to mě moc mrzí, že test pořád neukazuje //. Ale definitivní je až výsledek krve. Kdy máš jít na odběr? Ale i kdyby to nevyšlo, tak nevěš hlavu, ještě máte jeden cyklus. My máme od pojišťovny jen 3, protože jsem byla dost naivní a myslela si, že se nám to povede na poprvé, tak jsme dali rovnou dvě embryjka. Až když jsme na další cyklus přešli do Heliosu, tak mi vysvětlili, jaká to byla blbost. Takže my další cyklus už jako samoplátci.
@Mermaid983 děkuju za útěchu, na krev půjdu asi až začátkem příštího týdne, ale já testům věřím, zázraky se u nás fakt nedějí…
To nám naštěstí dobře vysvětlili, jak to s pojišťovnou funguje, ale i tak z posledního pokusu budu chtít zase jen jedno, bojím se mít dvojčata, mám zdravotní problémy, tak bych měla asi krušný těhu a taky nevím jak bych to zvládla ![]()