Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Oliinka podle toho testu bych byla v klidu
to je jasný těhu, teď už jen, aby bylo všechno v pořádku, držím palce ![]()
@Lolitaa jsi moc hodna dekuju ti za podporu… strašně rada aby to byla pravda po roce a půl.. ![]()
@Oliinka já jsem konečně taky našla skupinu, kde je mi dobře
A hlavně mám tu ze všeho dobrý pocit, předtím jsem byla v tak negativní diskusi, že mi to spíš bralo než dávalo a hlavně tam byli sami neúspěchy…tady to vypadá velmi dobře
taky už rok a půl chodím do caru a snažíme se, tak si říkám, že už je na čase
i když né přirozeně, ale hlavně, když se zadari ![]()
Ahoj holky, jsem nyní po nevydařeném 1.ET( jsem dnes teprve 5.den po ET, ale od včera mám silnou MS
), tak zvažuji kdy půjdeme do Ketu, máme 2 zmrzlinky. Bohužel, nemívám ovulaci kvůli PCO, tak se ptám, zda je u ketu ovulace nutná? A kdy je vhodné ket podstoupit, já bych ráda co nejdříve, je možno ještě v cyklu po ET?
@grokat jak to, že máš 5. den po ET menstruaci? To je divný. Nebereš Utrogestan nebo podobný lék?
@Martis83 taky jsem dostala ledovou sprchu, když jsem to včera, 4.den po ET a 22.dc dostala. Ráno jsem ještě doufala, že to je uhnizďování, ale odpoledne jsem se rozkrvácela a dnes už mám silnou MS včetně kusů sliznice.
Beru utroš 3-0-3, zavadím dle pokynů CAR. Vse jsem dělala dle pokynů a přesto
… Dnes večer tedy začnu utrogestan polykat, tak jsem zvědavá, jak to se mnou zamává ![]()
@grokat tak to ziram, že i přes takovou dávku utroše jsi to dostala a ještě tak brzo ![]()
@grokat ahoj, to je mi líto, že to tak dopadlo, každopádně já ovulaci snad nikdy neměla taky mám PCO, takže mám podobný problém, teď budeš muset čekat na další ms abys mohla na KET, protože pokud není ovu, tak musíš mít stimulovany i KET, taky ho teď mám, a pak ovu být ani nemusí, prášky si to za tebe srovnaji
ale pokud bys chtěla zkusit štěstí ještě teď, tak se hned objednej na 12 den ms na UZ a pokud bys náhodou měla ovu a všechno bylo v pohodě, tak na KET můžeš jít hned
ale hlavně si stůj za tím stimulovanym KET, pokud víš, že ovu fakt není u mě se chtěli přesvědčit, ovu nebyla a ja musela čekat na další ms, protože prášky musíš začít brát hned druhý den cyklu
doufám, že jsem ti to dobře vysvětlila ![]()
@Lolitaa děkuji, super jsi mi to vysvětlila…a čím tě tedy stimulují před tím KET?
@grokat od druhého dne zavadim estrofem 3× denně a ten mi prý zůstane až do 12tyho týdne, pokud se zadari ![]()