KET květen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
272
7.5.17 14:38

Ahoj holky, jestli můžu, přidám se k vám, já byla na KETU 3.5.,hned po neúspěšném ETu-začala jsem krvácet hned po 5ti dnech. Zůstali nám 4 sněhuláčci a ve středu mi 1 zavedli. Jinak máme za sebou ještě 3 neúspěšné IUI. Už jsem spíš pesimista, ale ve skrytu dušičky pořád doufám, že se to povede. Mám už doma pětiletého syna, ten se povedl přirozeně asi po 2 leté snaze.Od té doby jak když utne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
7.5.17 14:45

@reguli ahoj, já jsem nyní po neúspěšném ET, taky jsem začala brzy krvácet, už 4. den. Co ti na to v centru řekli? Já byla teprve 22.dc, takže jsem z MS byla hodně zaskočená. Na krev jedu až ve čtvrtek, to budu 10.dc, taky bych chtěla ket co nejdříve. Šla jsi ještě v tomtéž cyklu nebo jsi si dala měsíc pauzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
7.5.17 14:47

A dali ti preventivně nějaké léky, aby MS tak brzy nedošla? Kolikátý den jsi byla na KETu? Děkuji a hlavně přeji hodně štěstí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
7.5.17 15:43

@grokat Me MS taky dost zaskocila, prisla o tyden druv, nejdriv jsem 3dny spinila a 4.den se mi to rozhelo naplno. V CARu se mi k tomu vubec nijak nevyjadrili-odpoved byla, ze je to zvlastni, ze to bylo tak brzo po transferu…Na KET jsem sla hned v tom cyklu, bez jakekoliv pauzy.Leky jsem nemela, akorat 15.den cyklu Otrivil.19.den byl KET, ted jsem 4.den po něm. Ted uzivam akorat Urtogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
7.5.17 16:16

@reguli Držím pěsti, ať to tentokrát vyjde. Já jsem dneska 8. den po KETu a je to čím dál těžší nezkusit test. Ale chci vydržet do úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
7.5.17 17:39

@Martis83 Děkuji,taky budu držet palečky, snad aspoň některá z nás bude mít štěstíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.5.17 18:52

Ahoj, jestli mohu taky se přidám. Já byla na KET 19.4. a výsledek je pozitivní, ale stále nemám žádné příznaky. K otestování jsem použila digitální test s ukazatelem týdnů. Vyšel mi 2-3. Test jsem dnes opakovala, což je po cca 10ti dnech a je stále 2-3. Mám obavu, aby se nejednalo o zamklé těhotenství. Nevíte prosím, jak se počítá týden těhotenství po KET? Nejsem si jistá, že je to stejné jako při normálním těhotenství. držím všem palce ať vše dobře dopadne díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
7.5.17 19:10

@Blatuse Tak to gratuluji :kytka: Týdny se počítají stejně jako u každého jiného těhotenství. Byla jsi na krvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.5.17 19:14

Byla před 9 dny, ale neřekli mi výši hcg, já byla tak nadšená, že jsem se zapomněla zeptat… a teď nevím, ultrazvuk mám mít v pátek, ale jsem z toho trochu v nervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
7.5.17 19:26

Ahoj holky, muzu se pridat? Sice jsem po ET, ale to snad nevadi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
7.5.17 19:29

To se nám to tady začíná pěkně rozjíždět :potlesk:
@giginecka kdy jsi byla na ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
7.5.17 19:32

@Martis83 4.5…a jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
7.5.17 19:54

@giginecka já úplně v pohodě, sem tam mě píchne v podbřišku, ale jinak nic. No jsem zvědavá, co ukáže v úterý test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
7.5.17 20:02

@Martis83 ja teda vubec nevim kdy budu testovat, jestli vubec, mam strach videt zase jen jednu carku, ale na krev mam jit 15.5. Ty nejdes na krev? A kam chodis do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
7.5.17 20:23

@giginecka Půjdu na krev ve čtvrtek nebo pátek. Chodím do Brna do Heliosu. Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí