Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@grokat 9 tý, tohletouhle dobou jsem při prvním těhu už měla ducha ![]()
@Lolitaa já si myslím, že je to pořád brzy, já měla v plánu zkusit nejdříve 10.den
Holky tak jsem dneska byla pro výsledky krvi a hcg je 48, test je tady. Dr říkala ze je to na zacatku a ze kdyz byl včera 48 dneska je ke 100..
Přišlo mi to strašně malo kdyz jsem to videla na papíře jeste bez komentáře Dr… ale pak snad uz to bude jen víc.. dneska test zesílil..
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? 29.4. jsem byla na KET. A to čekání na výsledek snáším čím dál tím hůř. Tohle je už můj 8. transfer. Loni se mi povedlo jedinkrát otěhotnět, ale nakonec z toho byl ZP a revize. Tohle byl náš poslední mrazáček že 3. IVF. Tak doufám, ale nechci zas moc. To zklamání potom je těžký… ![]()
@Mermaid983 vitej
já jsem taky byla 29.4. na KETu. Kam chodíš do CARu a odkud jsi?
@Martis83 dekuji
To je právě vtipný, chodím taky do Heliosu. Musely jsme tam v sobotu na sebe narazit. Jinak teď rok už bydlím v Hodoníně, předtím v Brně. Takže trochu dojíždění. Ale co by člověk pro to vysněný mimčo neudělal, že? Jak se cítíš? Já mám nutkání zítra testovat… Sem tam mě někde píchne, trochu napětí v podbřišku. Ale tak jsem to měla i když se to nepovedlo.
@Mermaid983 Já budu testovat až v úterý, nechci se nervovat, když dřív nebude nic vidět. Jinak jsem v pohodě, včera mě pichalo v podbřišku, dneska zase nic, tak nevím.
@Mermaid983 Tak to jsi byla přede mnou, já jsem byla na půl jedenáctou. Neseděla jsi u dveří ke koordinatorce a nečetla něco na mobilu?