Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka na snížení imunity, aby se emryo lépe chytlo. Zatím nezabral.
@reguli chci ket co nejdříve, kéž by šel ještě v tomto cyklu. A ty se nevzdávej, třeba se bublina uhnizďuje ![]()
@grokat to je tvuj kolikaty pokus? Budu drzet pesti, aby to uz konecne vyslo ![]()
@reguli taky to tak beru… Já při ET to dostala asi až 9 tý den a teď po KET beru ještě i estrofem a ten mi drží MS, takže jinak bych to už taky měla, jsem 13 tý den a pořád bílo
musím se co nejdřív objednat do CARU a chci hned začít další IVF…
@Lolitaa Držím palečky, já už jsem 2.měsíc doma, tak už se těším do práce, aspoň přijdu na jiné myšlenky. My máme ještě 3 mrazáčky, ale asi si teď dám pauzu. Nějak už na to nemám ani sílu a ani víru. Člověk doufá a pak příjde tvrdé procitnutí ![]()
@reguli uplne vim jak se citis, taky uz je moje vira na nule, ale porad nekde ve me je nejaka mala nadeje…no a pak vzdycky nic, prijde mi to nekonecny, porad to samy dokola…jenomze nic jineho nez to zkouset dal nam nezbyva, i kdyz me uz taky dochazeji sily.. ![]()
@giginecka @reguli holky já už jsem to nedávno taky téměř vzdala, protože už rok a půl máme samí neúspěchy, ale naděje umírá poslední, mě čeká 4 tý, takže poslední pokus IVF, takže věřím, že se musí podařit
jinak jsem teď na mateřské, ale od června nastupuji na pár hodin do práce, takže se strašně těším, že taky přijdu na jiný myšlenky ![]()
@Lolitaa kdybych mela uz jedno dite tak to az tak nehrotim, ale je mi 35 a porad nic
ja do dalsiho ivf uz nejdu, takze bud vyjde ted tohle a nebo to necham byt…ja uz na to nemam znovu podstupovat…vzdycky po opu mam hrozny problemy a drzi se me to dlouho, tak jsem si rekla, ze uz ne.
@giginecka neboj, určitě se dočkás prcka, uvidíš
Já udělám cokoli za jakoukoliv cenu, abych toho druhého prcka měla, strašně moc si ho přeji i když už jednoho doma mám
není to procházka růžovým sadem, ale stojí to všechno za to…
Holky a ten utrogestan se musi brát vzdCky na zacatku tehu? Me nic neni, žádné Spineni, proste se jako tehu necítím tak nevim
@Oliinka tak je to jistota, že se udrží
i když u přirozenýho těhu je možná zbytečný, ale zase když už se to konečně povedlo, tak tím rozhodně nic nezkazis
je to na tobě
ale lepší ho brát, než si pak něco vyčítat ![]()
@Lolitaa no ja si ho pravé sama sobě ordinivat nechci.. zkusím se zitra zeptat Dr..
@reguli to me mrzi, ale jeste to nemusi byt ztracene. Co priste zkusit nejaky jiny lek, treba na tebe utrous blbe funguje.
@Brozule Je to divne, ted zas po spuneni ani pamatka, jenom me poboliva na vajecnicich, to je fajt psycho, no zkusim pockat a uvidim, co se z toho vyklube
@reguli to klidne mute byt od toho, jak se embryo zavrtava hloubeji.
Uvidis, ze to bude dobry.
@giginecka Nejdřív v pátek, to bych měla teoreticky dostat MS… A od středy za týden na krev… Jak to vidíš ty? ![]()