KET květen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
8.5.17 09:14

@kelynka na snížení imunity, aby se emryo lépe chytlo. Zatím nezabral.

@reguli chci ket co nejdříve, kéž by šel ještě v tomto cyklu. A ty se nevzdávej, třeba se bublina uhnizďuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.5.17 10:11

@grokat to je tvuj kolikaty pokus? Budu drzet pesti, aby to uz konecne vyslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.5.17 10:15

@reguli taky to tak beru… Já při ET to dostala asi až 9 tý den a teď po KET beru ještě i estrofem a ten mi drží MS, takže jinak bych to už taky měla, jsem 13 tý den a pořád bílo :( musím se co nejdřív objednat do CARU a chci hned začít další IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
8.5.17 10:28

@Lolitaa Držím palečky, já už jsem 2.měsíc doma, tak už se těším do práce, aspoň přijdu na jiné myšlenky. My máme ještě 3 mrazáčky, ale asi si teď dám pauzu. Nějak už na to nemám ani sílu a ani víru. Člověk doufá a pak příjde tvrdé procitnutí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
8.5.17 10:32

@reguli uplne vim jak se citis, taky uz je moje vira na nule, ale porad nekde ve me je nejaka mala nadeje…no a pak vzdycky nic, prijde mi to nekonecny, porad to samy dokola…jenomze nic jineho nez to zkouset dal nam nezbyva, i kdyz me uz taky dochazeji sily.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.5.17 10:40

@giginecka @reguli holky já už jsem to nedávno taky téměř vzdala, protože už rok a půl máme samí neúspěchy, ale naděje umírá poslední, mě čeká 4 tý, takže poslední pokus IVF, takže věřím, že se musí podařit :) jinak jsem teď na mateřské, ale od června nastupuji na pár hodin do práce, takže se strašně těším, že taky přijdu na jiný myšlenky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
8.5.17 10:52

@Lolitaa kdybych mela uz jedno dite tak to az tak nehrotim, ale je mi 35 a porad nic :think: ja do dalsiho ivf uz nejdu, takze bud vyjde ted tohle a nebo to necham byt…ja uz na to nemam znovu podstupovat…vzdycky po opu mam hrozny problemy a drzi se me to dlouho, tak jsem si rekla, ze uz ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.5.17 11:16

@giginecka neboj, určitě se dočkás prcka, uvidíš :hug: Já udělám cokoli za jakoukoliv cenu, abych toho druhého prcka měla, strašně moc si ho přeji i když už jednoho doma mám :) není to procházka růžovým sadem, ale stojí to všechno za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
8.5.17 12:18

Holky a ten utrogestan se musi brát vzdCky na zacatku tehu? Me nic neni, žádné Spineni, proste se jako tehu necítím tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.5.17 12:28

@Oliinka tak je to jistota, že se udrží ;) i když u přirozenýho těhu je možná zbytečný, ale zase když už se to konečně povedlo, tak tím rozhodně nic nezkazis ;) je to na tobě ;) ale lepší ho brát, než si pak něco vyčítat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
8.5.17 12:38

@Lolitaa no ja si ho pravé sama sobě ordinivat nechci.. zkusím se zitra zeptat Dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
8.5.17 13:01

@reguli to me mrzi, ale jeste to nemusi byt ztracene. Co priste zkusit nejaky jiny lek, treba na tebe utrous blbe funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
8.5.17 13:07

@Brozule Je to divne, ted zas po spuneni ani pamatka, jenom me poboliva na vajecnicich, to je fajt psycho, no zkusim pockat a uvidim, co se z toho vyklube

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
8.5.17 13:11

@reguli to klidne mute byt od toho, jak se embryo zavrtava hloubeji. :* Uvidis, ze to bude dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
8.5.17 14:57

@giginecka Nejdřív v pátek, to bych měla teoreticky dostat MS… A od středy za týden na krev… Jak to vidíš ty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí