Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martis83 jee, to je nádhera, moc moc gratuluji
máš to krásně silné! Kdy půjdeš na krev, ve čtvrtek?
Já mám tu druhou čárku fakt slaboulinkou ![]()
Holky tak si představte :-/ volám na gyndu ze chci zadanku na krev a oni me odmítli s tim ze se to takhle nedělá
ze mi nabberou krev az oni uznají za vhodný a az nejaky 6-8tt… tomu nerozumím
platíme pojišťovnu a nemáme právo si říct o zadanku na krev
to jw smutný
@Mermaid983 chtěla jsem jít ve čtvrtek, měla jsem jsem něco v Brně, tak bych to spojila, ale zrovna teď to padlo. Tak ještě uvidím, buď ve čtvrtek nebo pátek.
@Martis83 nejraději bych šla na krev už zítra, ale nechám to na čtvrtek. Zajdu tady v Hodoníně, nechce se mi kvůli tomu do Brna. Snad to bude ok i s takovou slabou čárkou.
@Oliinka Můžete si zajít do laboratoře jako samoplátce. Sice to stojí kolem 200 Kč, ale budete vědět, jak na to jste. Já chtěla žádanku, jestli mám protilátku proti neštovicím, protože se v rodině projevily. Mamka si myslí, že jsem je prodělala, ale jistota je jistota. Jsem 10 TT a taky mi ji odmítli vydat, že si můžu zajít sama…
@Martis83 @Mermaid983 holky gratuluju, nakazte me taky tim bacilem ![]()
@lenkakud no ja si myslím ze je to vrchol uz!!
co si to muzou dovolít a i zrovna ve vašem případě odmítnout
je to smutný fakt
jako platíme řádně pojistné nechápu proč si nemůžeme říct o odběr na pojišťovnu ![]()
Příspěvek upraven 09.05.17 v 09:36
@Lolitaa @giginecka díky holky a tfuj tfuj, teď ten bacil máte taky ![]()
@Mermaid983 bude to v pohodě, uvidíš, já jsem v prvním těhu měla 10. den taky mnohem slabší čárku než teď a všechno bylo OK
@Lolitaa @giginecka děkuju moc! Držím pěsti i vám ![]()
@kelynka no tak super, budeme spolu tlačit kočárky ![]()
@Martis83 @Mermaid983 holky moc gratuluji ![]()
@kelynka jeste je moc brzy, urcite se // ukazi ![]()
@Sashie Ahojky,tak jak to vypada? Me vcera prekvapilo spineni, ale potom behem dne uz nic. Dneska se MS taky zatim nerozjela, ale mam nervy v kyblu. Zacina me pobolivat bricho, tak porad pobiham na wc kontrolovat, jestli je vsechno ok.To cekani je silene