KET květen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
10.5.17 11:39

Moc děkuji a všem z celého srdce přeju ať všechno dobře dopadne a máme je za pár měsíců v náručí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.5.17 11:50

@reguli Jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
10.5.17 12:27

@wikka Ahojky,MS se zatim nedostavila, ale zacinaji me pobolivat prsa, klasicky, kdyz to ma prijit.Na testu stale bilo, ani naznak ducha a nervy v haji.To cekani je nejhorsi stadium, ktere na celem tom procesu existuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.5.17 12:39

@reguli Však je ještě brzy, není? A pobolívat prsa můžou i na začátku těhu ne? Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
10.5.17 12:51

@wikka Asi je jeste brzo, ale ja jsem takovy nedockavec, plno holek meli uz 6.nebo 7.den aspon naznak ducha, tak jsem si naivne myslela, ze treba na tom budu podobne a ono nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.5.17 13:02

@reguli Ja jsem taky nedockavec :lol: 9 den zatim taky nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.5.17 13:52

Jsem asi magor :D, ale mam otazku? Nevim kolik tu je holcin a ani jsem necetla diskuzi od zacatku. Chci se optat pokud nevysel prvni ci druhy pokus etu a ketu po jake dobe jste sli zas dotoho, hned a nebo byla pauza? A da se premluvit MUDr aby zavedl 2 emryjka, kdyz jsou v mrazaku po jednom? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.5.17 14:03

@Jenyska ja podstoupila 1× IVF z toho jedno zavadeli hned..ve 13 tt jsrm musela na preruseni vrozena vada. Pak bylo rozmrazeni a prvni pokus KET a to se nam povedla dcerka. Ted po 19 mesicich dcerky jsme zkusili druhy KET v mrazacku po dvou zamrazenych…nabizeli mi obe dve…ale mam zdr. problemy a Barunku????tak jsme sli do jedneho. Druhe znovu zamrazili.Ted uvidim jak tohle a jak se pak pripadne s muzem domluvime kdy to zkusime znovu.????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
10.5.17 14:22

@reguli Tak v to taky doufám;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.5.17 16:37

@Jenyska ahoj, já mám za sebou 9 et/ket ve 3 Ivf cyklech a pauzu jsem nedělala, pokud byla sliznice ok. Jen po revizi jsem měla pauzu 2 cykly. 2 embrya bych nedoporučovala, je to příliš riskantní ze zdravotního hlediska pro mimča i maminku. A šanci si tím rozhodně nezvyšuješ. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.5.17 16:42

@Majluš1 a @Mermaid983 moc dekuji, furt premyslim zda jit hned zase a nebo vynechat. V jine diskuzi psali holciny, ze jim MUDr rekl, az po dvou cyklech ms, aby se telo vycistilo od hormonu. Coz mi prijde na hlavu, pac se zase hormonami cpat bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.5.17 16:45

@Majluš1 @reguli Holky, buďte v klidu, já měla 10. den úplně slaboulinkou druhou čárku. A to jsem měla embryo po 6 denní kultivaci - úplně vyhatchovanou blastocystu. Sice ještě nemám potvrzeno z krve, ale zítra budu moudřejší. Mohlo se embryjko uchytit o den dva později, taky váš organismus může jinak produkovat hcg… Hlavně buďte v pohodě! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.5.17 16:46

@Majluš1 a @Mermaid983 moc dekuji, furt premyslim zda jit hned zase a nebo vynechat. V jine diskuzi psali holciny, ze jim MUDr rekl, az po dvou cyklech ms, aby se telo vycistilo od hormonu. Coz mi prijde na hlavu, pac se zase hormonami cpat bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.5.17 16:47

@Jenyska Co jsem tak postřehla, tak se ten postup liší centrum od centra. Já chodím v Brně do Heliosu a tam s tím neměli problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.5.17 16:49

@Mermaid983 ja jsem v Praze Iscaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie