Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka Zkousela jsem, ale moc se mi nezda, ze by byl pozitivni, clovek kdyz na nej dyl čučí tak tam vidi vsechny duchy sveta ![]()
@kelynka Bohuzel testik uz rano odjel s popelarama.Kdyz se MS nerozjede do zitra, udelam si dalsi
@reguli je to v haji
9den od ketu a ani naznak, jsem smirena
Byl to posledni mrazacek, takze bud se na to vyprdnout nebo absolvovat cele ivf
Ja jsem pred sesti lety byla na ivf a bohuzel jsme embrya nechali zamrazit po dvou, takze pri ket se rozmrazily obe a vlozili mi jen jedno a to druhe se vyhodilo. Skoda, mohla jsem mit jeste dva nanuky ![]()
@kelynka Ber to porad s nadeji, ze to bude dobre, treba se ta druha carecka ukaze pozdeji. Jeste ti neprisla MS, to je dobre znameni ![]()
@reguli ne ja jsem realista, mela jsem v minulych pokusech 7den hezkeho ducha, takze uz je to ztracene ![]()
@kelynka jj, dneska jsem se držela přesně návodu a je tam krásná dálnice
@Martis83 Tak už mám výsledky, hcg 200. Připadne mi to málo, ale podle koordinátorek je hodnota nad 100 v normě. 22.5. jsem objednaná na první UTZ. Tak doufám, že bude tentokrát vše v pořádku. Co Ty, jdeš až zítra teda? Já bych to nevydržela???? Ale pokud máš na testu dálnici, tak to bude ok, to je jasné????
@Mermaid983 nevím, zase se mi to komplikuje. Ale nakonec si říkám, že je to jedno. Testy jsou jasný a o nic dál teď nejde. Takže jestli půjdu na krev teď nebo příští tyden je jedno.