Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@reguli 9 den, 3 denní kultivace, tak na tebe budu myslet, já jdu na krev až v pátek..už mne drnčí hlava jak na to furt myslím
@reguli Tak já jsem si dneska udělala test a jsou tam dvě čárky!! Tak jeden schůdek zdolaný ![]()
@Sashie Ahojky,tak to moc gratuluju
,su rada, ze to aspon nekomu vyslo ![]()
@Sashie Moc gratuluji. A mohu si zeptat, kolikátý den sis ho dělala a jak si měla starý to miminko, jestli mám ještě naději
Děkuji
@wikka 11. den po KETu a dávali mi 120 hodinový (5 dní kultivace). Já si myslím, že dokud není potvrzeno z krve, tak je vždycky naděje ![]()
@reguli Zítra tfuj tfuj tfuj! Přeji plný kopec štěstí! Dej vědět ![]()
@wikka Dekuju,urcite se ozvu, zitrek bude rozhodujici
,nadeje umira posledni ![]()
Tak dnes 10den po Ket a snehobilo.
Dame si pauzu, zajedeme na dovcu a zkusime to znovu v lete. Jeste mame tri nanuky. Holt bude kdyztak Adamek jedinacek. ![]()
Drzim vam vsem palce na dalsi Kety, utz apod. At se vsechny dockate.
@Brozule Tak treba carecka vykoukne pozdeji????, ja to mam podobne, akorat uz 12.den a prave cekam na vysledky z krve
@reguli Ještě to nevzdávej..MS nepřišla a kreve budeš vědět zítra? Já dnes byla dle plánu u doktora..už teda bez moči TT už nedělal..jen mi vzal krev..a mám si volat ve středu…asi na potvrzení nětěhotenství. Jinak se celkem divil že to nedopadlo..byla jsem na tom stejně jako s Barunkou a embrijko bylo taky tak dobré jak byla Barča…a:-( nevím kde se stala chyba..jestli tím že jsem už tak nemohla ležet a odpočívat..nevím
Takže další pokus zkusíme teda asi s další MS a budeme teda hodně stimulovat už od začátku MS do sebe naperu co půjde a snad to dopadne. Mějte hezký den holky a držím všem pěstičky na dvě //.
@reguli to uz asi nevykoukne. Mela jsem sesti denni blastu a uz lezla ven z obalu. Desaty den jsem mela vzdy carku i po tri dennim. Kazdopadne jeste pockam do stredy a pak vysadim prasky. Tobe drzim pesti s vi ![]()