KET květen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
28.5.17 17:38

Ja jdu az zitra na rano na sedm hodin, tak jsem zvedava co mi rekne.Tak hlavne at se poradne zakousne. A jak dlouho jsi potom lezela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.5.17 17:53

Tak super, drzim at tam taky jsou, pak napis.
Po tom transferu jsem tam lezela hodinu na brise a pak sla normalne domu. Respektive jsem mela zahradni oslavu narozenin, ktera trvala do pulnoci a uplne na pohodu. Neni nutne lezet, ale mit klidovy rezim. To jsem snad dodrzela v poho. Tak snad budu mit peknej narozeninovej darecek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
28.5.17 20:29

No jo vlastne ty jsi mela narozeniny, tak preju vsechno nejlepsi.me se ptali jestli nechci u nich zustat pres noc jak to mam tak daleko, tak uvidim co mi reknou rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.5.17 21:13

Jee, dekuju. Jasne, uvidis rano. Jak daleko to mas? Ale myslim, ze kdyz te nechaji odpocivat tu hodku po, tak je asi v poho jet a myslim i ze se doma budes citit lip, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
29.5.17 05:32

Asi 100km.Jsem z ostravy a dojizdim vlakem, tak prave jestli to treba nevadi.ja se poptam co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
29.5.17 06:14

Holky, prosím, které se chystáte na ET/KET a pícháte si Agolutin či něco jiného do svalu, jak velké máte jehly. Dostala jsem zelené a růžové a to mi přijde hrozně tlusté :think:.Je to běžné nebo se sestřička sekla?? Před OPU jsem si píchala cosi do svalu a jehla byla modrá, tedy tenčí. :think: Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
29.5.17 09:15

@EvulinkaH ahoj tak ja vubec nepichala do svalu, mela jsem jen do bricha. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.5.17 12:08

@Mao1 jak si dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.17 12:11

@EvulinkaH růžovou se nabírá a tenčí zelenou aplikuje. Já tedy měla růžovou a černou ;)

• Citovat
  • Upravit
918
29.5.17 12:12

@Petalaja Tak ve12. Mi ho dali.Bylo jich pet,4 jsem nechala zamrazit po dvou.Tak mam 2-3 hodiny lezet. Jinak zustavam tady do zitra, dr. rikala ze dneska vlakem jezdit nemam.Ale reknu ti ne to zvlastni pocit. O testu nic nerikali 7.6 ndu na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.17 12:15

@Mao1 8o tééda v jakém CAR tě nechají odpočívat přes noc? :palec:

• Citovat
  • Upravit
918
29.5.17 12:18

Olomouc Fertimed.Maji nahore udelane pokoje tak se tu muze zustat a rano jeste dostanes snidani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.17 12:19

@Mao1 Škoda, že to máme přes půl republiky :mrgreen: Začíná tam i studie. To se, ale asi ta noc se snídaní platí?

• Citovat
  • Upravit
918
29.5.17 12:37

Normalne se plati 300 za noc, ale ja jsem prave v te studii, tak mam vsechno zadarmo. i cestu mi proplati a na jidlo davaji stravenky. akorat zamrazeni si budu platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.17 12:39

@Mao1 a to je ta studie jak se pije několik hodin před ET ten lék nebo placebo na lepší nidaci? :think:
Jinak moc držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí