Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja jdu az zitra na rano na sedm hodin, tak jsem zvedava co mi rekne.Tak hlavne at se poradne zakousne. A jak dlouho jsi potom lezela?
Tak super, drzim at tam taky jsou, pak napis.
Po tom transferu jsem tam lezela hodinu na brise a pak sla normalne domu. Respektive jsem mela zahradni oslavu narozenin, ktera trvala do pulnoci a uplne na pohodu. Neni nutne lezet, ale mit klidovy rezim. To jsem snad dodrzela v poho. Tak snad budu mit peknej narozeninovej darecek ![]()
No jo vlastne ty jsi mela narozeniny, tak preju vsechno nejlepsi.me se ptali jestli nechci u nich zustat pres noc jak to mam tak daleko, tak uvidim co mi reknou rano
Jee, dekuju. Jasne, uvidis rano. Jak daleko to mas? Ale myslim, ze kdyz te nechaji odpocivat tu hodku po, tak je asi v poho jet a myslim i ze se doma budes citit lip, ne?
Asi 100km.Jsem z ostravy a dojizdim vlakem, tak prave jestli to treba nevadi.ja se poptam co a jak.
Holky, prosím, které se chystáte na ET/KET a pícháte si Agolutin či něco jiného do svalu, jak velké máte jehly. Dostala jsem zelené a růžové a to mi přijde hrozně tlusté
.Je to běžné nebo se sestřička sekla?? Před OPU jsem si píchala cosi do svalu a jehla byla modrá, tedy tenčí.
Děkuji za odpověď.
@EvulinkaH ahoj tak ja vubec nepichala do svalu, mela jsem jen do bricha. ![]()
@EvulinkaH růžovou se nabírá a tenčí zelenou aplikuje. Já tedy měla růžovou a černou ![]()
@Petalaja Tak ve12. Mi ho dali.Bylo jich pet,4 jsem nechala zamrazit po dvou.Tak mam 2-3 hodiny lezet. Jinak zustavam tady do zitra, dr. rikala ze dneska vlakem jezdit nemam.Ale reknu ti ne to zvlastni pocit. O testu nic nerikali 7.6 ndu na kontrolu
Olomouc Fertimed.Maji nahore udelane pokoje tak se tu muze zustat a rano jeste dostanes snidani ![]()
@Mao1 Škoda, že to máme přes půl republiky
Začíná tam i studie. To se, ale asi ta noc se snídaní platí?
Normalne se plati 300 za noc, ale ja jsem prave v te studii, tak mam vsechno zadarmo. i cestu mi proplati a na jidlo davaji stravenky. akorat zamrazeni si budu platit
@Mao1 a to je ta studie jak se pije několik hodin před ET ten lék nebo placebo na lepší nidaci? ![]()
Jinak moc držím palce ![]()