KET květen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
8.6.17 20:46

S tím kdy se to povede to je prostě osud znám z kliniky plno holek co vyšel hned první KET a jdou na druhý pro druhé mimi už. Takže není to pravidlo že první nevyjde. Ale taky jsem zde četla extrémy že vysel třeba až 10 pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.6.17 20:48

@Mao1 my z Ostravy a ty?

Příspěvek upraven 08.06.17 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 20:49

@pajaip tak tolik pokusu nemam :mrgreen: mam jen 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 20:50

@pajaip my taky z Ostravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.6.17 20:50

@Mao1 ale i to je super!! :palec: tím pádem druhý vyjde určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 20:52

@pajaip jasan jak to nevyjde na ppdruhe, tak do tretice vseho dobreho. a to bych nechala asi az po vanocich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.6.17 22:27
@pajaip píše:
@Petalaja :,( :,( i tak držím palečky pořád šance proste je! Máš KET nebo IVF pokud jsi týden po odběru vajíček dostala hned embryjko tak se nedivím já už týden po odběru jsem měla ms jak u řezníka.

odber byl v pondeli a v sobotu transfer a dalsi sobotu ms.
Bylo to prvni, takze ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.6.17 22:28
@Mao1 píše:
@pajaip jasan jak to nevyjde na ppdruhe, tak do tretice vseho dobreho. a to bych nechala asi az po vanocich.

Je super, jak to beres pozitivne!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
9.6.17 03:39

@Petalaja tak to bych tu ms nebrala v potaz z vlastní zkušenosti tudizzzz držím :hug: :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
9.6.17 03:44

@Mao1 přesně tak. :hug: u mě nic zajímavého křeče včera přestaly. Dneska 4 den to letí. Ještě že půjdu od pondělí do práce a od zítra návštěva ať mi to testování uteče. Jediné co cítím teď to je v podbřišku takové pálení jako něco tam je otázkou zda tam zůstane :mrgreen: ale že to tam je jsem viděla po KET na ultrazvuku manžel si to zrnko rýže hned fotil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
9.6.17 07:41

@Petalaja snazim se, jinak bych sr uzirala ze to nevyslo, verila jsem ze jo. @pajaip ja taky jdu v pondeli do prace, tak to zase zacne utikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
9.6.17 10:17

@Mao1 jojo práce je nejlepší lék. My čekáme na Mimi už dlouho a vždy pomohla práce. Tak ať ti to jde v práci od ruky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
11.6.17 06:32

@Petalaja jak pak jsi dopadla?? Testik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
20.6.17 08:39

:oops: holky chybí mi cca. 150j Gonalu. Nezbylo prosím doma někomu nevyužito? Děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
11.8.17 07:56

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu/útěchu a vaše zkušenosti. Jsem dnes 14. den po KET, již týden mám pozitivní TT. Včera ale přišlo pobolívání v podbříšku jako při ms a zničeho nic na kalhotkách krev s černou sraženinou a od té doby nic, jen lehké špinění (beru místo utrogestanu Crinone gel a z něj ze mě vycházely vždy bílé cucky nevstřebaného gelu, a teď jsou cucky hnědé). Při minulém transferu, který se také vydařil mě zničeho nic rozbolelo břicho, přišlo silné krvácení a bylo po všem. Teď je to jiné, ale přesto mám strach. Dnes jsem byla na HCG, v 13 hod. bude výsledek, ale stejně z něj nepoznají, jestli jde o počínající raný potrat nebo prostě jen o nějakou maličkost. Mám strach. Máte některá zkušenost s něčím podobným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí