KET květen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
8.6.17 16:21

Ted me napadlo jestli to embryoglue neni jen na to aby vytahli co nejvic penez..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.6.17 18:31

Taky rikali 2-3mesice pauza, tak aspon si muzu dat v lete aperol :D ale to se snazim byt optimisticka. Samozrejmne bych sla nejradsi hned, ale.. jsem jeste zvedava na tu sobotu, ale neverim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 19:06

@Petalaja vidis a me o pauze nic nerikali, ze muzu hned, ale treba nechat telo spocnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.6.17 19:45

Holky zajímavé s tou pauzou až půjdu já na kliniku zeptám se. @Petalaja držím palečky na testování kolikátý den budeš v sobotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 20:02

Stejne me teszovali brzo 9.den po et, tak jsem mohla jeste doufat.
Holky kolikaty den po vysazeni utrogestanu je ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 20:03

@pajaip kde chodis do car? ani nevim jestli si to psala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.6.17 20:08

@pajaip v sobotu 14dni po transferu (byla jsem 27.5.) a sobotu predchozi jsem to dostala, takze je v tom hroznej zmatek. @Mao1 devaty den mi taky prijde brzo obzvkast, kdyz si to jeste nedostala. Zkus zitra jeste test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.6.17 20:09

@Mao1 to fakt brzo 9den uz ale tak oni asi ví ne? Po utrousi do týdne mám pocit. Já mám nakázáno testovat 12 a 14 den i při negativním nevysazovat utrous a o týden později přijet ještě na ultrazvuk. Jezdíme do Olomouce na IVF clinic Horní lán. Mám uzasnou paní doktorku jsou tam skvělí. A ty chodíš kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.6.17 20:10

@Petalaja ms přej přijít může. Takže naděje umírá poslední!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.6.17 20:14

@pajaip ja vim, nadeje.. cetla jsem spousty diskuzi a i tak si rikam, ze by mi z caru nedavali tu nadeji a rekli to rovnou, ale vis jak.. a holky vemte si, ze ja to dostala 25den cyklu i pres utros uplne naplno. Takze asi jak u koho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.6.17 20:17
@Mao1 píše:
Ted me napadlo jestli to embryoglue neni jen na to aby vytahli co nejvic penez..
hele to si nemyslim, tady to stalo 2500kc coz neni malo, ale ani moc. A nevo jsem si o tom precetla a crlkem to znelo i logicky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 20:42

@pajaip sotva jsem to napsala tak jsem to dostala, hned druhy den po vysazeni.Ja jezdim taky do Olomouce ale do fertimedu -tam prave byla ta studie tak to bylo vsechno zdarma.tam to embryoglue stoji 3000,ale taky to zkusim. A nekde jsem cetla ze prvni pokus je spise zkusebni, pak uz se telo tak nebrani tomu cizimu telesu, ze uz si pamatuje, ze tam uz nekdy bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.6.17 20:42

@Petalaja :,( :,( i tak držím palečky pořád šance proste je! Máš KET nebo IVF pokud jsi týden po odběru vajíček dostala hned embryjko tak se nedivím já už týden po odběru jsem měla ms jak u řezníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.6.17 20:44

@Mao1 to jsou samé novinky děsí mě tolik je nových klinik jaký je to byznys. Šílené. Vidíš tam druhý pokus určitě vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 20:44

@Petalaja A odkud jezdite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie