Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ted me napadlo jestli to embryoglue neni jen na to aby vytahli co nejvic penez..
Taky rikali 2-3mesice pauza, tak aspon si muzu dat v lete aperol
ale to se snazim byt optimisticka. Samozrejmne bych sla nejradsi hned, ale.. jsem jeste zvedava na tu sobotu, ale neverim
@Petalaja vidis a me o pauze nic nerikali, ze muzu hned, ale treba nechat telo spocnout
Holky zajímavé s tou pauzou až půjdu já na kliniku zeptám se. @Petalaja držím palečky na testování kolikátý den budeš v sobotu?
Stejne me teszovali brzo 9.den po et, tak jsem mohla jeste doufat.
Holky kolikaty den po vysazeni utrogestanu je ms?
@pajaip v sobotu 14dni po transferu (byla jsem 27.5.) a sobotu predchozi jsem to dostala, takze je v tom hroznej zmatek. @Mao1 devaty den mi taky prijde brzo obzvkast, kdyz si to jeste nedostala. Zkus zitra jeste test
@Mao1 to fakt brzo 9den uz ale tak oni asi ví ne? Po utrousi do týdne mám pocit. Já mám nakázáno testovat 12 a 14 den i při negativním nevysazovat utrous a o týden později přijet ještě na ultrazvuk. Jezdíme do Olomouce na IVF clinic Horní lán. Mám uzasnou paní doktorku jsou tam skvělí. A ty chodíš kde?
@pajaip ja vim, nadeje.. cetla jsem spousty diskuzi a i tak si rikam, ze by mi z caru nedavali tu nadeji a rekli to rovnou, ale vis jak.. a holky vemte si, ze ja to dostala 25den cyklu i pres utros uplne naplno. Takze asi jak u koho
@Mao1 píše:hele to si nemyslim, tady to stalo 2500kc coz neni malo, ale ani moc. A nevo jsem si o tom precetla a crlkem to znelo i logicky.
Ted me napadlo jestli to embryoglue neni jen na to aby vytahli co nejvic penez..
@pajaip sotva jsem to napsala tak jsem to dostala, hned druhy den po vysazeni.Ja jezdim taky do Olomouce ale do fertimedu -tam prave byla ta studie tak to bylo vsechno zdarma.tam to embryoglue stoji 3000,ale taky to zkusim. A nekde jsem cetla ze prvni pokus je spise zkusebni, pak uz se telo tak nebrani tomu cizimu telesu, ze uz si pamatuje, ze tam uz nekdy bylo.
@Petalaja
i tak držím palečky pořád šance proste je! Máš KET nebo IVF pokud jsi týden po odběru vajíček dostala hned embryjko tak se nedivím já už týden po odběru jsem měla ms jak u řezníka.
@Mao1 to jsou samé novinky děsí mě tolik je nových klinik jaký je to byznys. Šílené. Vidíš tam druhý pokus určitě vyjde!