Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak snad vedi co delaji. Kolik ti je, jestli se muzu zeptat?
To neni zadnej vek
a to bude tvoje prvni?
Moje teda jo. A v sobotu mi bude 30 ![]()
Ne ja uz mam kluka 10 roku. A minuly rok jsem cekala dvojcata po dvou letech snazeni, ale bylo to mimodelozni, tak jsem prisla o oba vejcovody.Tak zkousime ivf, moje prvni, ale verim ze to dobre dopadne
Ty brdo! Tak ty dvojcatka me mrzi a doufam, ze ti to klapne!
To já taky doufám, a když ne tak snad bude i něco na mrazení. cekam až mi zavolají z car jak to vypadá a už začínám být nervózní. co břicho? já ho ještě pořád cítím.
@Mao1 to ja si mela volat sama mezi 8-8:30 a volala jsem presne v 8
![]()
Dneska konecne prestalo bolet, tak pocitej cca 4dny, ze o nem budes vedet. Hlidej si at nejsi nafoukla. To kdyztak volej car.
No myslím, že už je to lepší to břicho. tak mi volali, že se jich vyvíjí sedm krásně tak mi zavedou až v pondělí ráno. tak snad vydrží.
@Petalaja Tak ja doufam, ze mi vydrzi do pondeli.ty uz jdes zitra ze? a kolik mas tu prodlouzenou kul. 5 dni? ja se v tom prd vyznam
Jj zitra jdu. Zitra rano si tam mam zavolat v kolik. A tu kultivaci mam na 5dni. Tak minimalne jedno je super a doufam, ze i ty zbyly tri, ktery by sly do mrazaku
uvidim zitra
Aha tak to ja taky mam 5 dni, kdyz mi je brali ve stredu ze? jinak urcite dej vedet jak to dopadlo. drzim pesti:-)
@Mao1 vsechny 4 se krasne uchytily, jedno uz si od vcera nosim a zbytek v mrazacku. Rikala mi dr, ze na to jak jich bylo malo, se to cely krasne vyviji a dava tomu velkou sanci. Takze doufam, ze mela pravdu. Ted 14dni dloooouhe cekani. Jak si na tom ty?