Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@wikka znamená to 36, prví vymodlené miminko v 34 letech
takže stará ![]()
@reguli Snažím se.
Tak já měla 3 denní kultivaci. Ale asi to vyjde na zítra nebo na pondělí, to bych to měla oficielně dostat. ![]()
@reguli A furt je čas, nemyslíš. Jak pročítám ty diskuze, tak holky ho některé neměly ani 14 den pozitivní a vyšlo to!
Tak holky, u me definitivni konec vsech nadeji, zacinam opet spinit a jsem v terminu MS, vsem vam, ktere jeste porad cekate preju hodne stesti!
@reguli třeba to zase přejde…ještě nekrvácíš, ještě to nevzdávej!
Holky břicho už mne nebolí, ale mám ho furt jak balooon (jak v 5 měsíci), ráno lepší, večer už se mi občas i trochu hůř dýchá..máte některá tu zkušenost? Kdy to odezní. Díky
@reguli Já jsem 10. den a zatím jsem netestovala, možná zítra. Jsem srab, mám strach=/
@reguli A ze špinění si nic nedělej! Kamarádka měla potvrzené těhu a přitom špinila! A těhotenský test měla pozitivní až 8. den po vynechání MS. Z toho důvodu si právě nejsem vůbec jista, jestli si chci udělat test=/
Holky budu za blazna, opet se to nerozjelo, ja uz si fakt pripadam jak magor…Uz at je pondeli, to konecne rozsekne krevni test. ![]()
@wikka kolikaty si dneska den? me o pul 6 vzbudila krec v brise a opet krev na toaletaku, v 8 po krvi ani pamatka. Zitra mam jet na car na krev, jinak ja mam tt taky negat. ![]()