Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martis83 A jak ti je? jake jsou pocity? Boli neco? Co testik? Zesilil?
@reguli test je nastejno, myslím, že už nezesílí, jsou tam pěkné dálnice, uvidíme, co řekne dnešní krev. Jinak jsem úplně v pohodě, jen mě občas píchne v podbřišku.
@Martis83 Tak to je super, kez by se to stesti jednou unavilo a sedlo i na me.Ja snad nikdy takove nervy nemela, MS porad nikde, ale druha carecka na testu taky ne, co bych dala za dusika ![]()
@reguli Já první těhotenství přirozeně…ale mimoděložní. za 5 minut 12 do nemocnice. Odebrán vejcovod, zjištěná silná endometrioza. Bez šance. Podstoupeno 1× IVF z toho 1× zamraženo po jednom embrijku a 2× po dvou. První ET ve 12 TT přerušení miminko mělo vrozenou vadu, 1první KET 15.10.2015 se narodila Barunka. Teď 1.5..2017 2druhý KET bez úspěchu. Po konzultaci s doktorem ale zaváděl jen jedno z těch dvou co rozmrazili takže ještě jedna možnost a pak už nic
A do dalšího IVF už nepůjdu…už mi je celkem dost let ![]()
@Sashie Tak,10.den po KET, test snehobily, co ty? Uz jsi testovala?
Já KET zatím žádný. Před lety těhotenství přirozeně. SP 6+6, 3× IUI neúspěšně, teď IVF z 5 folikulu, 3 vajíčka, oplodnili se všechny, ale vyvíjel se jen ten jeden bojovník, který se snad u mne zabydluje
Dali mi ho raději raději 3 den, že mu prý u mne bude lépe. Dnes je to 8 den, první den co mne nic nebolí a já si začínám říkat, jestli je to dobře. Je to fakt psycho. Vám holky držím moc palce ![]()
@Martis83 Gratuluji k těhu.
Mohu se zeptat, jak starý ti dávali to miminko?
@Majluš1 Ach jo, taky sis toho uz pekne zazila, ja mam jeste 3 deti na mrazacku, kdyz nevyjdou ani ty, tak uz to vzdavam.Mam doma jednoho raubire a budu se s tim muset smirit, ze mi to holt neni prano
@wikka pětidenní, v CARu, kam chodím, dělají ve většině případů prodlouženou kultivaci. Držím pěsti, ať ti to vyjde.
@Martis83 My ji měli původně zaplacenou taky, ale jelikož zbylo jenom jedno a vypadalo dobře, tak šupajdilo ke mne. Moc děkuji. Jsem nervózní strašně, ale kdo není. Nezbývá než zase čekat ![]()
@wikka Ahojky a s testikem zatim drzis? Ja testuju jak diva ale porad tunic nevidim, takze uz prestavam doufat.
Tak mi právě volali výsledky krve, hcg 1057, ve čtvrtek jdu na ultrazvuk.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď