KET květen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
8.6.17 05:49

Ahojky holky můžu se přidat? Jsem po prvním KET dnes 3 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 07:10

Ahoj jasan, ze jo. A jak se citis? me ceka ket az v srpnu, ale nejradsi bych sla hned.ted jsem vysadila utrogestan a cekam na ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.6.17 09:56

@Mao1 ahojky děkuji jeee tak to máš už za pár aspoň si krásné užiješ léto. Nemůžeš hned, že? Je tam asi taky pauza 3 měsíce.

Cítím se fajn jen nafouklá jak balón. Jinak necítím nic :( :( včera dopoledne tlaky a popichování a dnes už ticho po pěšině. Ale snažím se na to nemyslet a odpočívat. Ležela jsi nebo fungovala normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.6.17 09:57

Máš už děti? Mě je 32 a bojujeme o první :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.6.17 15:20

@Mao1 ahoj, takze to nedopadlo? :? To me mrzi. Ale kdyz jeste nedosla ms, tak to nevzdavej ne? Nebo uz to mas potvrzeny od dr?
Jinak pro Pajaip, jasne ze se pridej, cim vic aktualnich zkusenosti tim lip! Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 15:54

@Petalaja jojo vcera jsrm byla na krev a rekla ze negativni,9.den po et tak to uz by asi bylo videt. @pajaip ja mam 35 a mam uz kluka desetileteho z prvniho manzelstvi, ale pak jsem prisla o vejcovody tak jedine ivf.ja lezela prvni den a pak uz normalne, ale ted budu asi lezet aspon 3 dny a pak se nenamahat ani uklizet nebudu :mrgreen: :mrgreen:.ja bych sla hned, ale nemam na to ted penize musime posetrit.7000tis tak ted pujdu do prace a asi v cervenci po ms se objednam, jestli ji dostanu koncem cervence nebo az v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 15:55

@Petalaja a jak ty jsi na tom? je to lepsi nebo pprad krvacis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.6.17 15:57

Tak teď mám trošku obavy dopoledne mi začali bolesti docela dost jako na menstruaci :( to asi není dobrý. Jsou to hezké křeče. Mao ty si je měla taky jsem četla a nevyšlo :,( žádné prsa jak tady kde kdo píše :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 16:05

@pajaip ale zase plno holek to melo a bylo.to bude temi hormony. a prsa me boli vzdycky pred ms.min.rok jak jsem otehotnela tak me akorat zacala palet zaha a jeden den se mi strasne motala hlava. jinak ani nevim jestli mi neco bylo. neboj to bude dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 16:06

Ja zas budu nervozni at mi prezijou to rozmrazeni a zkusim i ten embryoglue.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.6.17 16:07

@Mao1 tak to ti moc držím palečky!! Ať brzy jdeš :hug: a vyjde to. Ty brdo 9 den už ví že nic drsné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
8.6.17 16:11

@Mao1 kolik ještě máš mrazácku? rozmrazení bude ouki urcite doktorka říkala že tak jedno z 500 se může špatně rozmrazit ale hned rozmrazuji náhradní. Ale já mám mrazácky po genetice takže o půlku už jsme přišli měli gen vady srdce co mám já. Takže máme jen dva jedno v bříšku a druhé na klinice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.6.17 16:13

Me uz to skoncilo a v sobotu mam pry jeste testivat a pak volat. Takze netusim. Ja to rmbryoglue mela taky-asi zadnej zazrak.. a taky budu doufat, ze to mrazacci prezijiu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 16:16

@pajaip dekuji ja verim ze to vyjde :hug: ja mam 4 zamrazene po dvou, petidenni blatocysty jsou po AH tak je tam necham soupnout obe.byla jsem zklamana, ze to nevyslo, ale jsem rada ze jsou jeste mrazene, ze je porad sance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
8.6.17 16:20

@Petalaja jeste ze mame ty mrazaky ze, jinak bych asi byla docela v pr…a kdy pujdes, kdyby to ted vazne nevyslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí