KET květen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
29.5.17 12:41

Jojo to je ono. dekuju ja tobe taky, at ti to vyjde.Ta studie ne po cele republice, neni i nekde blizko vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.17 12:42

@Mao1 no já už z této vypadla, nebylo kvalitní embrijko. Tak čekám jestli nebude ještě jiná, ale asi spíše zamíříme do Gennetu a zaplatíme :roll:

• Citovat
  • Upravit
918
29.5.17 12:46

Aha tak to me mrzi.Tak snad se nejaka objevi.Ja byla rada, ze jsem to zjistila a zkusila, aby jsme si to zaplatili nemame.Tak to beru bud a nebo, jak se to nepovede tak to tak asi ma byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
30.5.17 14:59

@Petalaja ahoj tak jak ti je? me rano bylo tak blbe chtelo se mi zvracet, hlava se motala..jsem radA ze jsem doma ze me to preslo.to bude tim pocasim jak se meni tlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.5.17 20:37
@Mao1 píše:
@Petalaja Tak ve12. Mi ho dali.Bylo jich pet,4 jsem nechala zamrazit po dvou.Tak mam 2-3 hodiny lezet. Jinak zustavam tady do zitra, dr. rikala ze dneska vlakem jezdit nemam.Ale reknu ti ne to zvlastni pocit. O testu nic nerikali 7.6 ndu na kontrolu

Tak to je super zprava!! Je teda zvlastni, ze jdes na kontrolu a ne az testovani, ale asi to maji vsude jinak. Tak doufam, ze sis tam odpocinula a ze nam to vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
1.6.17 14:44

@Petalaja ahoj tak jak ti je? me kazdY den boli bricho, je to neprijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.6.17 20:27

@Mao1 ahoj! Ja vubec nevedela, ze se to tu tak rozrostlo. Me je fajn, bricho uz neboli, ale po odberu jsem o nem tak 4-5dnu vedela, tak to musis vydrzet. :)
Ja jsem hrozne netrpeliva, tak zkusim asi v sobotu testnout. Prece uz to bude 12 den od odplodneni (z toho 5dni venku a 7 v brise), tak jsem na to zvedava. Kdy ty jdes teda na ten transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
1.6.17 20:34

@Petalaja ja? ja mela transfer v pondeli. a dva dny na to me strasne pichalo v deloze, ted uz dobry, ale bricho boli porad.tak ja v sobotu budu 11dni pp oplodneni.taky jsem netrpeliva nejradeji uz bych testovala.taky te boli prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.6.17 20:46

@Mao1 jo vzdyt vlastne vim, promin, jsem nak zmatena :) hrozne boli, nemuzu spat na brise :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.6.17 20:48

Nejak mi to nevychazi, ja byla v sobotu na transferu a budu v sobotu 12den a ty v pondeli a 11den, kde je ta zaludnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
1.6.17 20:56

@Petalaja no ja pocitam 5dni venku. a od pondeli do soboty 6dni.nebo den et se nepocita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
1.6.17 20:57

To bych byla teda desaty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.6.17 21:32

To ses spis desaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
3.6.17 11:44

@Petalaja ahoj jak ti je? zkousela si test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.6.17 11:51

@Mao1 cauky, dneska zkousela a nic :( mam skupinu s dvouma holkama, co jsme se potkali uz na odberu a taky na transferu a z nas ma slabyho ducha jen jedna. A ja se obavam, ze je to v pytli, protoze mam vsechny predmenstr priznaky (pupinky, nalada, bolest bricha a spineni) jako prej se to stat muze, ale uz tonu moc neverim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí