KET květen - červen 2023

78
19.5.23 21:38

KET květen-červen 2023

Ahoj :srdce: je tu někdo, kdo podstoupil, teď v květnu KET nebo ho čeká transfer? Mohli jsme popovídat o průběhu a trochu si to čekání zpříjemnit :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
159
20.5.23 11:31

@Nikollienka ahoj já jsem dnes 12 dni po KET a to čekání je fakt dlouhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.5.23 11:48

@Mandra56 já jsem dnes teprve třetí den po KET… čtvrtý pokus…
Už si zkoušela testovat? To jsem už, vždy měla hezké čárky, viditelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
20.5.23 12:05

@Nikollienka Jj zkoušela jsem od 8 dne vždy ob den. 3 den je brzy no tak chápu ze si to chceš zkrátit povídánim s někým kdo to zná jaké to je.
Jinak testy sílí ten vrchní je dnešní ale bohužel od včera dost krvácím tak si myslím že už to čekání dlouhé nebude.
Ale tobě budu držet palce ať se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.5.23 12:07

Ahoj. Mam jit na ket v úterý. Ale od pátku mam atb na angínu. Pichany pnc. Mudr v caru to nevadi a obvodacka by to zrusila..Vubec nevim co delat. Citim se uz lépe, ale zase chci aby to bylo co nejvic v pohodě, kdyz uz to mam podstoupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
20.5.23 12:47

@Alojska ahoj, já bych se asi rozhodla podle toho jak bych to vnitřně cítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.5.23 16:12

@Mandra56 tak to mě mrzí, já když začala krvácet, tak to bylo ztraceno. Ale, zase jsou holky, u kterých to bylo fajn. A pokud testy sílí. Mně se pak, už i ztrácela čárka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.5.23 16:13

@Alojska Ahoj pokud se na to cítíš a si připravena, tak bych to neoddalovala. A hlavně pokud jim, to v centru nevadí, a za ty dny se ti určitě udělá i líp ;)
Budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
20.5.23 16:32

@Nikollienka no já myslím ze bude rozhodující jak to bude vypadat v pondělí ten test pak zavolám do caru a bud půjdu na krev nebo začnu domlouvat další kolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.5.23 16:36

@Mandra56 tomu rozumím, ale když to šlo pryč tak jsem každý den ztrácela čárku…😏
A to je tvé poprvé?
Budu držet palce, na pondělí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
20.5.23 16:51

@Nikollienka No já sem si pravé i říkala ze když to začalo včera odpoledne tak je brzy aby to zesláblo …protože přesně mé poprvé toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
20.5.23 16:52

@Nikollienka a ty už máš dítko nebo snaha o první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.5.23 17:35

@Mandra56 snaha o první. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
20.5.23 17:45

@Nikollienka já už mám dvě hodně velké z prvního manželství ale partner nemá tak jsme se rozhodli ještě pro jedno právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.5.23 09:15

@Mandra56 tak tomu rozumím. Člověk si ani neuvědomuje, jak někdy těžké to je. Jak se cítíš dnes? Já budu zkoušet test až tak 7.8. den dřív, si myslím, že to nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.