KET počítání cyklu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
116
31.8.20 13:41

KET počítání cyklu

Ahoj, holky mám takový dilema… v sanusu mi vysvětlovali jak mam počítat dny při MS Ale stejně jsem to asi pořádně nepobrala… říkali že když dostanu MS déle ten den tak už mam první den počítat ten následující… do kolika hodin tak počítáte ještě ten první den? :nevim: Díky :D snad tady moji otázku někdo pochopí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
31.8.20 13:47

Do 17h se menzes počítá ten den, pokud je později, tak první den cyklu je až ten druhý den.

• Citovat
  • Upravit
4339
31.8.20 14:03

@Lucie 324 Mám pocit, že každý dr. to počítá úplně jinak. U jednoho jsem slyšela do 12 hod, u dalšího do 16hod a v CARu mi říkali do 18 hod toho dne. Tak si vyber. :nevim:
Zkus jim zavolat a zeptat se, měly by to vědět i sestřičky na recepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
31.8.20 14:06

Jojo každý CAR to má jinak. Jednou jsme to měli do 12:00, podruhé do 14:00 a teď do 17:00. Uprimne jsem nekde viděla i do 20:00. Kadzopadne ja dostala MS okolo 18:00, brala jsem to jako 1. den už a ještě že tak, odběr byl za minutu dvanact. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
31.8.20 14:11
@Nové-Dandátko píše:
Jojo každý CAR to má jinak. Jednou jsme to měli do 12:00, podruhé do 14:00 a teď do 17:00. Uprimne jsem nekde viděla i do 20:00. Kadzopadne ja dostala MS okolo 18:00, brala jsem to jako 1. den už a ještě že tak, odběr byl za minutu dvanact. :potlesk:

Jaky odber? KET je vlozeni zamrazeneho embrya. A u OPU zase rozhoduje lekar o odberu podle kontrol, jak rostou folikuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
31.8.20 14:13
@Lucie 324 píše:
Ahoj, holky mám takový dilema… v sanusu mi vysvětlovali jak mam počítat dny při MS Ale stejně jsem to asi pořádně nepobrala… říkali že když dostanu MS déle ten den tak už mam první den počítat ten následující… do kolika hodin tak počítáte ještě ten první den? :nevim: Díky :D snad tady moji otázku někdo pochopí :D

Jinak ja to brala, ze tak po te 4-5 odpoledni je to den nula. Zavolej si do CAR, oni ti to reknou.
Uz jsi dostala MS a vahas zda je den nula nebo 1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
31.8.20 14:16

@Simmcaa ještě právě ne…ale podle bolesti břicha to bude asi každou chvíli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
31.8.20 14:17
@Lucie 324 píše:
@Simmcaa ještě právě ne…ale podle bolesti břicha to bude asi každou chvíli…

Zavolej si do CAR, kterou hodinu berou plus minus za zlom, at te to zbytecne nestresuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
31.8.20 14:25
@Simmcaa píše:
Jaky odber? KET je vlozeni zamrazeneho embrya. A u OPU zase rozhoduje lekar o odberu podle kontrol, jak rostou folikuly.

Tojo, ale 1. den MS je stejný jak před ET tak před KET…? a ano, určuje to lekar, ale kdyz zacnes pichat pozde, je to spatne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
31.8.20 14:37

@Simmcaa jj stejně se musím objednat tak uvidím jak to dneska dopadne a kdyztak zítra rano brzo zavolám jestli mam začít brát prášky a rovnou se objednám… tj strašný ten cyklus je tak složitej :D tenkrat jsem se s doktorem hádala…on prej ted jste tak nejak před ovulací…říkám no to není možný ta už byla tak 3 dny zpátky (podle testu) a on se na me podival a prej….no vidíte… ženským se prostě nedá věřit… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí