Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pemx koci, jsem doma s malou, snad to utece
To je super, ze uz ted v unoru
Moooc drzim pesti
![]()
@pemx píše:
@kelynka no jo, telicko si potrebuje odpocinout. O to vic pak bude pripravene na mrnouska. Ale uplne te chapu, ze je to dlouha dobachodis do prace? Nebo si s malou jeste doma?
MY jdeme na KET uz ted v unoru… mame tam jeste jednoho mrazacka. ALe je to „jen blastocysta beckove kvality“… ale ja mu verim… ted jsem mela vyhatchovanou blastocystu te nejlepsi kvality i stadia a stejne se nechytlo. Takze co se ma stat stane se…
Na jdu doufám taky v únoru. Doufám ze bude ovulace a sliznice
@kelynka Měly vvěd ze jsem na tebe myslela včera i dnes cely dny ;( chjoooo ;( ale bude dobře ;(
@kratjana dekuji
, jsi hodna
Mooc ti budu drzet pesti, aby to vyslo
![]()
Kely a mela jsi embrya vyšetřena na genetiku nebo v te době ti pojišťovna neproplacela?
My máme taky naší genetiku OK ale pojišťovna nám pro platila pgs tak proč na to nejit ze. Z 8 nám dvě neprošla PAC jim chyběly nějaké chromozómy. A na tu štítnou žlázu se přijde jak? I z horm. profilu?
@kratjana nam ji tehdy nenabidli, musela bych si ji celou zaplatit.. jen vseobecna prispivala tehdy nejake penizky a doplatek byl 16tis..
V centru berou krev na stitnou automaticky, hodnoty pro tehu jsou dulezite.. Mela jsem je ok, ale az tehu hodnoty hrozne zvysilo, ja jsem bez stitne zlazy, mam ji vyoprrovanou..
Tak mam odsato 12 foliku. Minule jich bylo vic, tak doufam ze aspon jedno embryjko vydrzi… V pondeli si mam zavolat, jak to vypada…
@kelynka to je dobre, ze mate mrazacky ![]()
@kratjana @pemx Kdy na to jdete??? Ja budu mit ET s nejvetsi pravdepodobnosti ve stredu.
@nada 17 píše:
Tak mam odsato 12 foliku. Minule jich bylo vic, tak doufam ze aspon jedno embryjko vydrzi… V pondeli si mam zavolat, jak to vypada…
@kelynka to je dobre, ze mate mrazacky
@kratjana @pemx Kdy na to jdete??? Ja budu mit ET s nejvetsi pravdepodobnosti ve stredu.
Ja jdu v patek na kontrolu. Na ultrazvuk. Pane bože všimla jsem si ze bude 13.
to budu 11den cyklu. Myslímze me pozve na zultrazvuk ještě v pondělí PAC mám cyklus delší a mmyslím ze vajíčko ještě neuvidí.. Ja myslím ze budu mít ket cca po 20.2. Když vše půjde jak ma!