KET prosinec 2014

• Fotoalbum (53)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
5.2.15 19:14

@pemx koci, jsem doma s malou, snad to utece :roll: To je super, ze uz ted v unoru :andel: Moooc drzim pesti :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.2.15 19:55

@kelynka dekuji. Uz ted mam strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.2.15 20:46

@pemx to verim, jsou to nervy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.2.15 21:06
@pemx píše:
@kelynka no jo, telicko si potrebuje odpocinout. O to vic pak bude pripravene na mrnouska. Ale uplne te chapu, ze je to dlouha doba :-( chodis do prace? Nebo si s malou jeste doma?
MY jdeme na KET uz ted v unoru… mame tam jeste jednoho mrazacka. ALe je to „jen blastocysta beckove kvality“… ale ja mu verim… ted jsem mela vyhatchovanou blastocystu te nejlepsi kvality i stadia a stejne se nechytlo. Takze co se ma stat stane se…

Na jdu doufám taky v únoru. Doufám ze bude ovulace a sliznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.2.15 21:08

@kelynka Měly vvěd ze jsem na tebe myslela včera i dnes cely dny ;( chjoooo ;( ale bude dobře ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.2.15 21:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.2.15 21:47

@kratjana dekuji :hug:, jsi hodna :hug: Mooc ti budu drzet pesti, aby to vyslo :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.2.15 21:50

Kely a mela jsi embrya vyšetřena na genetiku nebo v te době ti pojišťovna neproplacela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.2.15 22:08

@kratjana nemela, genetiku mame ok.. Problem udelala stitna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.2.15 08:31

My máme taky naší genetiku OK ale pojišťovna nám pro platila pgs tak proč na to nejit ze. Z 8 nám dvě neprošla PAC jim chyběly nějaké chromozómy. A na tu štítnou žlázu se přijde jak? I z horm. profilu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.2.15 10:14

@kratjana nam ji tehdy nenabidli, musela bych si ji celou zaplatit.. jen vseobecna prispivala tehdy nejake penizky a doplatek byl 16tis.. :nevim: V centru berou krev na stitnou automaticky, hodnoty pro tehu jsou dulezite.. Mela jsem je ok, ale az tehu hodnoty hrozne zvysilo, ja jsem bez stitne zlazy, mam ji vyoprrovanou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
8.2.15 09:22

Tak mam odsato 12 foliku. Minule jich bylo vic, tak doufam ze aspon jedno embryjko vydrzi… V pondeli si mam zavolat, jak to vypada…
@kelynka to je dobre, ze mate mrazacky :hug:
@kratjana @pemx Kdy na to jdete??? Ja budu mit ET s nejvetsi pravdepodobnosti ve stredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.2.15 11:44
@nada 17 píše:
Tak mam odsato 12 foliku. Minule jich bylo vic, tak doufam ze aspon jedno embryjko vydrzi… V pondeli si mam zavolat, jak to vypada…
@kelynka to je dobre, ze mate mrazacky :hug:
@kratjana @pemx Kdy na to jdete??? Ja budu mit ET s nejvetsi pravdepodobnosti ve stredu.

Ja jdu v patek na kontrolu. Na ultrazvuk. Pane bože všimla jsem si ze bude 13. :( to budu 11den cyklu. Myslímze me pozve na zultrazvuk ještě v pondělí PAC mám cyklus delší a mmyslím ze vajíčko ještě neuvidí.. Ja myslím ze budu mít ket cca po 20.2. Když vše půjde jak ma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
8.2.15 16:39

@kratjana Drzim pesti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.2.15 16:43

Holky, moc vam drzim pesti :andel: :hug: