Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
já bohužel nativ mít nemůžu, nedochází u mě k ovulaci.mám z těch nanuků furt docela vítr, jestli se rozmrazí a uchytí. Asi je u toho stejný režim jako u ivf? klid? netahat těžké věci? prostě relax
Tak ja dnes jsem 15.dc a folikul ma jen 13mm. Sliznice je krasna. Zrejme tento mesic zase nebude ket kvuli folikulu. V patek jdu opet na kontrolu
@Mischellka88
Však on se dělá KET i ve stimulovaném cyklu což teda bude asi tvůj případ.
Tak se objednej do tvého CAR a doktor ti určitě vše vysvětlí jak to probíhá
v tomhle ti bohužel moc neporadím. Jinak ano i po KET máš klidový režim, odpočinek nezvedat nic těžkého a šetřit se.Ale jinak funguješ normálně.
@kelynka píše:
@kratjana neboj koci, do patku doroste![]()
Ja ti nevím když mi od patku do vcerejska nevyrostl tak proč by mel začít růst ted? Když to nedoroste tak příštícyklus bude sstimulovany!
@kratjana jo aha, tak to mi nejak uniklo, ze od minule kontroly nepovyrostl
Ale jeste to nevzdavej
A cim by dr stimulovala?
@kelynka píše:
@kratjana mi nejak uniklo, ze od minule kontroly nepovyrostlAle jeste to nevzdavej
A cim by dr stimulovala?
Je mi divny ze kdyz nevyrostl za nejaky 4dny tak prece najednou nezacne rust. Nevim jak presne se dela stimulovany cyklus…
@kratjana to je mi lito..
Vim, to cekani je nejhorsi.. Ja si jeste taky pockam ![]()
Ahoj holky, tak včera sem měla otřesný večer a noc
večer ze mě vyteklo hrůza krve a naráz nic ani špinění. v noci to same a ráno zas ani kapka. Tak sem šla k dr-stejně sem tam dnes nebo zítra musela-naštětsí jsou miminka ok.Ale zas se mu nelíbil tlak, že ho mám strašně vysoký, tak po utz mi ho přeměřili a klesl jen trošičku. A že už minule byl vyšší, tak musím za 14 dnů na ko-jinak bych šla až za měsíc. no ale je pravda, že občas cítím že se zvedl a musím si na chvilku dáchnout
@Lenek Ja mela v tehu syndrom bilyho plaste… Vzdy na kontrole sem mela vysokej, doma pak OK…
Holky ja zase spinim, zesiluje se to…, test je bilej ![]()
@kratjana Tak co kontrola??? Proc to bez foliku nejde?
@nada 17 spojenínic neznamena. Kolikaty jsi den?
V nnativním cyklu musí byt ovulace u stymulovaneho ne. já tomu nerozumíme Asi se tu jedna taky o hormony.
Holky ddnes jdu na ko. Bud a nebo. Spis to bude tak že opravdu z ovulace nic nebude.
@kratjana
,tak priste…Ja porad bilo…, takze taky asi nekdy priste…