Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenek píše:
Ahoj holky, tak včera sem měla otřesný večer a nocvečer ze mě vyteklo hrůza krve a naráz nic ani špinění. v noci to same a ráno zas ani kapka. Tak sem šla k dr-stejně sem tam dnes nebo zítra musela-naštětsí jsou miminka ok.Ale zas se mu nelíbil tlak, že ho mám strašně vysoký, tak po utz mi ho přeměřili a klesl jen trošičku. A že už minule byl vyšší, tak musím za 14 dnů na ko-jinak bych šla až za měsíc. no ale je pravda, že občas cítím že se zvedl a musím si na chvilku dáchnout
Ahojky tak jak ti je???
@kelynka Ahoj. Je tam gestacni vacek s necim prtavym uvnitr pry
Pristi tyden zas kontrola a uz by mohlo byt videt srdicko ![]()
Díky holky, teď jen aby šlo všechno pěkně dál. A pak už budu mít jen 2 problémy ![]()
1. co budu proboha dělat doma se třema chlapama?!
2. vymyslet jméno
Ahoj holky, chci se Vas zeptat je tu nekdo, kdo sel do ket s malym ditetem?
Jde mi o to, ze jdu posledni iui a pak me ceka keta a chtela bych se dozvedet jak moc jste lezeli a odpocivali..nebo jste meli hlidani?
Diky moc za odpovedi ![]()
@Mischellka88 ahoj,ja jsem byla na ket.. Mala je dabel, ma 3roky, ted ma obdobi vzdoru, takze des
Hlidani jsem nemela.. Ket vysel, ale v 11tydnu bohuzel revize, prestalo bit srdicko
Drzim palce ![]()
Zdravím ženy,
prosím Vás kolik si mám připravit na prášky ke stimulaci na ket? Čeká mě to v dubnu v Gennetu a vůbec nemám páru kolik ty prášky stojí.
Vím akorát, že se platí 5200,– za rozmražení nanuků.(a vše kolem ET)
Máme 2 každý zvlášť, tak snad alespoň jeden bude funkční a chytne se…
Stimulace prý probíhá od prvního dne MS, jak dlouho tak cca se čeká než dojde k ET?
a jak dlouho po rozmražení se čeká jestli je vše ok? kdy volají?
Děkuju moc předem za info
![]()