KET prosinec 2014

• Fotoalbum (53)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
9.11.15 08:05
@medmenka píše:
@kratjana Tak to budeme mít na stejno :dance:, já čekám jak na schválení od pojišťovny a pak se uvidí jak dorazí ms. V prosinci má CAR omezený provoz :think: Já chodím do Iscaru.

Ja si právě už zjišťovala jestli dělají i o svátcícha pprýano. Repromeda. MMyslímzže by mi transfer vyšel kolem svátkunebo ppřed. Teď jsem to dostala o 3dny spíš Tak se mi to pposouvá na před 24.prosince. Ale kdovi jestli budu mít ovulaci. Mě by zajímalo kde na to vvšechny berete. My uužjsme na 80tis a na ddalší nemáme:( ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
8.4.16 18:56

Ahoj holky. Jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.4.16 22:25

Ahojky. Byla jsem na hysteroskopii a dnes výsledky, dobrý. Tak já už fakt nevím pric se to nechce. Chytnout. Zbývají 2snehulacci. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
8.4.16 22:39

@kratjana a kdypak plánuješ další Ket? no moc bych ti to přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
8.4.16 22:45

Jinak holky super. Teda Lucka je moc šikovná -uz sedí a zkouší po 4 a Nikca, je teda placka a jak vidí segru, tak jen rve, ze chce taky sedet. Jinak je u nas období mama mama. Takže když se s jednou vzdalim, tak druha rve mama ( tak sem se těšila, jak to řeknou a ted si rikam, aby to zas zapomněly :D ) @kratjana drobnější a okatejší je Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.4.16 07:31

Jsou nádherný. Taky bych chtěla takový ;) už ani dvojčátka by mi nevadila :D
Já pořád přemýšlím nad lapatoskopii. Jenže to bych musela ležet v nemocnici a mě bolí skoro dva roky záda(v lehu). Tam nych musela být tři dny. Měli je 4kety a pořád nic tak jsem nešťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
9.4.16 07:42

@kratjana moc bych ti to prala. nejhorší je, když doktori řeknou, ze jste zdraví a přitom to nejde, co? Vůbec si tep psychicky stav nedokážu představit.
Si na ty 3 dny půjdu lehnout za tebe :D pro me by to bylo jako dovolena. Někdy je to na hlavu, ale když to vezmu celkove, tak strašná radost a štěstí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
9.4.16 09:25

Ahojda :mavam:
@Lenek Jsou nadherny!!!
@kratjana Moc drzim pesticky!!! Preju at jsou ty dalsi mrazacci ty pravy!!! :hug:
Nam se zadarilo po KETu v cervnu, porodila jsem 24.3. Danielka 4290g 51cm. Zatim spime a na jidlo se nebudime, tak pribira tydne malo… Ale neco pribirame, tak snad dobry. S tou starsi se to tezko budi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
9.4.16 11:10

@nada 17 je, tak to je krasne miminecko :* kde jsou ty casy, co byly holky taky takové :) jinak krasne míry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.4.16 13:35

No z toho našeho „drobka“ (zmiňila jsem se, že měl 4370g? :D ) už se klube pěkné kvítko a začínají s bráchou pěkně řádit :)

@kratjana Držím palce, další KET už musí vyjít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.4.16 13:35

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.4.16 16:55

Holky ty vaše dětičky jsou prostě úžasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
10.4.16 13:53

@kratjana :hug: Preju at uz k vam konecne prijdou ty spravny embryjka!!! Byla jsi na imuno vysetreni? Kam chodis do CARu, urcite jsi to uz psala, ale ja to uz zapomela a nechce se mi to dohledavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.4.16 21:43

@nada 17 repromeda. Imuno a hystero a genetiku nás plus embryí mame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
11.4.16 09:43

@kratjana A vsude je vsechno OK? Tak to uz musi vyjit budu moc drzet palecky!!! Je to podobny, jak u nas. My taky jen spatny spermio a u me az moc vysoka sliznice. Meli strach aby byla zdrava, ale byla. Ja vim, ze je to chaba utecha, ale jsi jeste mlada, tak se urcite zadari!!! Drzim pesti!!!Nam se to povedlo vlastne na posledni pokus, protoze, jak to loni zmenili, tak IVF na pojistovnu konci v 39.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí