KET prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
7.6.15 07:54

Ahojky porad stejně. 30.června jedeme na imuno k malickove. Tak se těším. A klet asi nejdřív v srpnu. Přemýšlíme o říjnu. To bych mohla byt na let doma, už nejsou dovoleny. Uvidíme. Jak chodim do prace tak to nehrotim. Co ty a princezny? Úkaz nám pupicka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
8.6.15 08:37

@kratjana tak snad vám to vse dobre dopadne. On je asi rijen lepší. Uz neni takové horko. No my krasne rosteme. Vse je v pořádku. Teď uz sem ve 30tt, tak zacinam chodit na ko co 14 dnu. Jinak teda prikladam nasi dnešní fotecku. A musím říct, ze zatom mam jen 6 kg nahoru, což jsou v podstate holky+voda+placenty. A rada bych jeste vydržela 5 týdnu, tak uvidime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.6.15 17:20

No krásný pupik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
27.7.15 13:44

Ahoj holky, tak já jdu jen nahlásit, že ve středu ráno plánovaným císařem se rozrosteme o ty naše dvě prdelky…už se na ně moooc těším :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.7.15 13:47

Jé už? Tak hlavně ať jste všechny v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
27.7.15 13:57

@Jerra děkuju… no ještě by sme to bývaly vydržely, ale mám šílené a bolestivé otoky celých noh(i stehna) a to fakt 24 hodin denně, takže tím pádem se už dál nečeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.7.15 16:40
@Lenek píše:
Ahoj holky, tak já jdu jen nahlásit, že ve středu ráno plánovaným císařem se rozrosteme o ty naše dvě prdelky…už se na ně moooc těším :srdce: :srdce:

Tak to je mazec jak to rychle uteklo!!! ;) budu na tebe myslet.

Jinak testy z imunologie jsem se dnes dozvěděla a dobrý jen mám zvýšené riziko hyperstimulaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.9.15 18:46

@Lenek ahoooj jak se vám vede? Jak to zvladas? U mě nic nového. Pořad mě bbolí zzádatak se do ketu neženu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
12.9.15 20:09

@kratjana ahoj, jo mam se dobre. Holky jsou hodné, teda až na každý vecer mezi 6 a 9- to mrci a rvou a vztekaji se :roll: A kdy teda planujete další ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
1.11.15 21:38

Ahoj holky, jak se máte? holky měly 3 měsíce, tak se jdu pochlubit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.11.15 22:21

@Lenek to jsou ale berušky krásné, :palec: :potlesk: to tak strašně uteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
1.11.15 22:22

@medmenka děkuju, jsou to moje zlatíčka :srdce: :srdce:. No za měsíc to bude rok, co sem si pro ně jela. A ty jsi na tom jak? Vydím, že zázrak se zatím neuskutečnil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.11.15 22:28

@Lenek a jak vám to holky jde?
No u nás zatím nic, ale chystám se že půjdu do IVF asi kvalita mražených emryí není nic moc když se nedaří. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
1.11.15 22:48

@medmenka no holky jsou šikovné. Pěkně se naučili všechno delat spolecne, takže i spi a vstavaji spolecne, což je super. No a v noci vstavaji jen 1×. Jinak poslední jídlo he v 8 a v 9 uz jsou většinou tuhé, takže si užívám večery.
A kdy se chystas na daldi ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.11.15 00:06

Ahoj holky… Princezny jsou tak nádherné. Taky bych chtěla. Ja SS chystam v prosinci pokud bude ovulace. Když ne tak leden s naplastma-stimulovany cyklus. Naposledy jsme byli v březnu. Bojim se že to nevyjde. Medmwnko jak je možný panrboze že ti to nevyšlo? Tolikrát už jsi byla a nic :( nejsi míč dobrý příklad pro mě ;( ;) musíš to vylepšit ;) kdy se chystas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí